Haberler

Yapımcı Kadri Yurdatap, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Karaciğer Kanserine Yenik Düşen Yapımcı Kadri Yurdatap, Sevenleri ve Sanat Camiasından Tanınmış Simaların Katıldığı Cenaze Töreniyle Son Yolculuğuna Uğurlandı.

Karaciğer kanserine yenik düşen yapımcı Kadri Yurdatap, sevenleri ve sanat camiasından tanınmış simaların katıldığı cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

77 yaşında İstanbul'daki evinde hayatını kaybeden Yurdatap için Ataköy 5. Kısım Camii'nde öğle namazının ardından cenaze töreni düzenlendi. Törene; Yurdatap'ın ailesi, yakınları, Fatma Girik, Fikret Hakan, Hülya Avşar ve kızı Zehra katıldı. Şadiye Yurdatap, oğulları Ahmet ve Metin Yurdatap ile birlikte taziyeleri kabul etti.

Hayat arkadaşını kaybeden Şadiye Yurdatap, "Karaciğer kanseri tedavisi görüyordu. Evde vefat etti. Çok üzgünüm" dedi. Hülya Avşar ise sanat hayatına başlamasının Kadri Yurdatap sayesinde olduğunu belirterek, "Maalesef hayat bu. Buna karşı gelemiyoruz. Çok üzülüyorum. Bu insanların ölümü bana sinemanın bitişini hatırlatıyor" diye konuştu.

Züğürt Ağa, Dul Bir Kadın, Kızgın Toprak gibi Yeşilçam filmlerinin yapımcılığı üstlenen Kadri Yurdatap, kılınan cenaze namazının ardından Silivrikapı Mezarlığı'nda defnedildi.

(CG-ED-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title