Haberler

Yabancı uyruklu karı-koca birbirini bıçakladı: 1 ölü 1 yaralı

- Yabancı uyruklu karı-koca birbirini bıçakladı: 1 ölü 1 yaralıİSTANBUL - İstanbul Beyoğlu'nda, bilinmeyen bir nedenle kavga eden Moğolistan uyruklu karı-kocanın birbirlerini bıçakladıkları ileri sürüldü.

- Yabancı uyruklu karı-koca birbirini bıçakladı: 1 ölü 1 yaralı

İSTANBUL - İstanbul Beyoğlu'nda, bilinmeyen bir nedenle kavga eden Moğolistan uyruklu karı-kocanın birbirlerini bıçakladıkları ileri sürüldü. Kadın olay yerinde ölürken, yaralı kocanın kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesi verdiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre olay, Beyoğlu Fetihtepe Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesindeki 97 numaralı apartmanda saat 20: 00 sıralarında meydana geldi.

İddiaya göre, bilinmeyen bir nedenle kavga eden 34 yaşındaki Sarantuya Tsendsuren adlı Moğolistan uyruklu kadın ile eşi Turbadrakh Masblai arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Moğolistanlı çift, mutfaktan aldıkları bıçakları birbirlerine sapladı. Çığlık seslerini duyan apartman sakinleri durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Sarantuya Tsendsuren'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı kocaya ilk müdahaleyi olay yerinde yapan ekipler, Turbadrakh Masblai'yı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü.

Turbadrakh Masblai'ın yoğun bakımdaki tedavisinin devam ettiği ve hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

Öte yandan karı kocanın yaklaşık 3 hafta önce apartman dairesini kiraladıkları ve burda 5 kişi yaşamaya başladıkları öğrenildi. Ölen Sarantuya Tsendsuren ile eşi Turbadrakh Masblai'nın aynı mahalledeki bir konfeksiyon atölyesinde birlikte çalıştıkları belirtildi.

- Cinayetin arkasında kıskançlık yatıyor

Polisin yaptığı soruşturmada, karısını işyerindeki erkeklerden kıskandığı ve cinayete giden kavganın da bu yüzden başladığı öğrenildi. Moğolistan uyruklu Turbadrakh Masblai'ın, karısıyla olaydan birkaç gün önce de eşi Sarantuya Tsendsuren'yla 'işyerinde başka erkeklere bakıyorsun' diyerek tartıştığı, bu nedenle işten çıkartıldığı kaydedildi. Kocası işten çıkarıldıktan sonra konfeksiyon atölyesinde çalışmayı sürdüren Sarantuya Tsendsuren ile Turbadrakh Masblai'ın yine kabga ettikleri ve birbirine bıçakla vurdukları öğrenildi.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Moğolistan İstanbul 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title