Haberler

"Sen Vatan Hainisin" Diyen Saldırgan, Volkan Konak'a Kurşun Yağdırdı

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Volkan Konak'a, İstanbul'da konser verdiği sırada, "Sen vatan hainisin" diyen bir saldırgan iki el ateş açtı.

Ünlü şarkıcı Volkan Konak'a, İstanbul Ataşehir'de sahne aldığı barda, "Sen vatan hainisin" diyen bir kişi ateş açtı.

KURŞUN TAVANA İSABET ETTİ

Konak saldırıyı yara almadan atlatırken, ateş açan kişi bar korumaları tarafından vurularak yakalandı. Saldırganın silahından çıkan kurşunun tavana isabet ettiği belirlendi.

VOLKAN KONAK: BENİMLE İLGİSİ YOK

Sanatçı Volkan Konak, Ataşehir'de sahne aldığı eğlence mekanının önünde yaşanan kavganın kendisiyle ilgisinin bulunmadığını bildirdi.

Konak, söz konusu olaya ilişkin açıklamasında, şunları kaydetti:

"Burası alkollü mekan, alkollü mekanlarda olur böyle şeyler. Ben sahnedeydim, olandan haberim bile yok. O yüzden sorun yok, benimle ilgisi yok. Ailem internette dolaşan yanlış haberlerden çok üzgün ama olayın benimle ilgisi yok, kapı önünde yaşanmış bitmiş. Yaş günüm var, arkadaşlarımla 50. yaş günümü kutluyoruz."

1 KİŞİ YARALANDI

Ataşehir'de, Volkan Konak'ın sahne aldığı eğlence merkezinin önünde şüpheliler S.D. ve İ.Ç. tarafından pompalı tüfekle havaya ateş açılmıştı. Olaya müdahale eden güvenlik görevlisi M.Y, bu kişilerden S.D'yi bacağından vurarak etkisiz hale getirmişti. İ.Ç. ise darp sonucu hafif yaralanmıştı. Güvenlik görevlisi M.Y. olayda kullandığı tabancayla, S.D. ve İ.Ç. ise tedavilerinin ardından gözaltına alınmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Volkan Konak Ataşehir İstanbul Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500

Yorumlar (99)

Sayenizde:

Atatürkçülerden vatan haini çıkmaz, fakat şeker fabrikalarını. Sattıranlardan vatan haini çıkar. Ne istedinizde vermedik diyenlerden vatan haini çıkar, Okyanus ötesine selam gönderenlerden çıkar, Ensarı milli eğitime sokanlardan çıkar . Daha çoook çıkar.

39
38
yanıtYanıtla
Birisi:

Ülkemizi yöneten sözde Sorumluluk Makamında bulunanların yanlış söylem, uygulama ve politikalarının yansımaları bunlar. Kendi güç ve makamlarını korumak uğruna toplumu ayrıştıran kendilerini desteklemeyen herkese Terörist yaftası yapıştıran karanlık zihniyetin eseridir bu. Ya da tam aksine bu ayrıştırmadan nemalanıp ortalığı karıştırmak isteyenlerin eseridir. Her durumda Ayrıştırmayı yapan sözde sorumluluk Mevkisinde olanların eseridir. . .

21
22
yanıtYanıtla
battalGazi:

tabi tabi. .

yanıt0
yanıt0
battalGazi:

Hırsızın hiç mi suçu yok

yanıt0
yanıt0
ÖzTürk kahan:

vatan hayini yok vatan hayini deyil vatan sever birakin Bunlari insan olun insan olun Tüm Dünya Halklarini sevin sayin vatansizlarda var bu Dünyada ama Dünya Bizim vatanimiz insanlik Düşmanlari sizi

17
12
yanıtYanıtla
KILLI:

NE DİYON DEĞİŞİK

yanıt0
yanıt0
asdasd:

bu siteye takılanların zeka seviyesini gördükçe giresim gelmiyo artık.

yanıt0
yanıt0
zeki.triko:

Bu.ülkede.çok.vatan.hainleri.varki.terörist.cenazelerinr.katılıyor.kendini.aydın.ve.sanatcılar.zanneden.zavallılar

yanıt0
yanıt0
!!!:

İki kelimeyi biraraya zor getirmişsin, bi de gelip konuşup akıl veriyorsun . . sen önce güzelim Türkçemizi öğren sonra akıl ver . . ne günlere kaldık ya

yanıt1
yanıt0
BABA:

Adını söylemeseymiş iyiydi, Zira vatan hayinleri ismini midemiz kaldırmıyor. . Volkan Konak bu ülke zerre faydası olmayan gençliği uyuşturmuş bir cinstir.

10
18
yanıtYanıtla
Tüm 99 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title