Haberler

Vietnam Büyükelçisi Cauong Kütahya'da

Gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Kütahya'ya gelen Vietnam Sosyalist Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Nguyen The Cauong, Vali Kenan Çiftçi'ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Kütahya'ya gelen Vietnam Sosyalist Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Nguyen The Cauong, Vali Kenan Çiftçi'ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, "Kütahya'ya gelmenizle bizleri mutlu ettiniz. Kütahya'mızı tanıdıkça daha çok seveceksiniz. İnanıyorum aradıklarınızı hem yatırım bazımda hem ekonomik bazda çünkü biliyorum sizler ticari ilişkileri artırma maksatlı geldiğinizi ve buradaki araştırmaları yaptığınızı arzu ettiğiniz herşeyi Kütahya'da

bulacağınızı ümit ediyorum. İnşallah bu biraraya gelmemiz en kısa sürede yatırıma da dönüşür. Hem Vietnam adına hemde Kütahya adına hayırlı işler olur. Sultan Veled'in dediği gibi "Altıda Cennet, Üstüde Cennet Kütahya'mıza" hoş geldiler safa getirdiniz. Bugün ticari heyetlerimizin başkanları ile biraraya geldiğimizde de kendi alanlarında bilgi alışverişinde bulunursunuz" dedi.

Kütahya'ya hayran kaldığını dile getiren Büyükelçi Nguyen The Cauong, "Bu beni dahada çok mutlu ediyor. Bizi sevdiğinizi de biliyorum. Diplomatik konuda her iki ülke politika ilişkilerini geliştirmek değil ekonomik ve ticari bakımdan da çok önemli konuları söylemek gerekiyor. Biliyorum Kütahya'da 7 bin senelik bir tarih var. Yaklaşık 10-11 ile resmi ziyarette bulundum. Kütahya'da bunların arasında umarım daha güzel fırsatlar bulabiliriz. Kütahya ve Vietnam'daki bir şehri kardeş şehir yapabiliriz ve dostluk ilişkilerimizi kurabiliriz" şeklinde konuştu.

Ziyarette Kütahya Genç İşadamları Derneği (KÜGİAD) Başkanı Mithat Delen'de bulundu.

(EFE)

20.03.2013 22: 50: 56

TSI

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kenan Çiftçi Vietnam Kütahya Yerel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title