Haberler

Yoğun Bakımda Tedavi Gören Mehmet Ali Erbil'den Bebek Aldıran Eski Sevgili Nevin'den İlk Açıklama

Güncelleme:

Evinin banyosunda düştükten sonra 'Kaçış Sendromu' rahatsızlığından dolayı yoğun bakımda tedavi gören Mehmet Ali Erbil'in eski sevgilisi Nevin, telefonla bağlandığı programda sağlık durumu hakkında konuştu.

Şarkıcı Nevin Şimşek, geçtiğimiz hafta evinin banyosunda düşerek hastaneye kaldırılan ve eski hastalığının nüksetmesi sonucu yoğun bakımda tedavisi devam eden Mehmet Ali Erbil hakkında açıklamalarda bulundu.

"HAKKIMI HELAL ETMEYECEKTİM, AMA EDİYORUM"

TEVE 2'de yayınlanan 2. Sayfa'ya telefonla bağlanan şarkıcı Nevin, şunları söyledi: "Geçmişte ne yaşamış olursak olsun bir insanının yoğun bakımda olduğunu sevinecek biri değilim. bana çok mesaj geldi 'Senin ahını aldı ondan böyle oldu' diye. Mali'nin hayatına giren 7 özel kadından biriyim. Ona kırgınlıklarım vardı hakkımı helal etmeyecektim ama böyle olmasına çok üzüldüm hakkım varsa helal olsun.

Yoğun Bakımda Tedavi Gören Mehmet Ali Erbil'in Bebek Aldıran Eski Sevgilisinden İlk Açıklama

"HASTALIK OLUNCA ÇOK ÜZÜLDÜM"

Erbil'in abisine sordum '3 günde ben bir kere gördüm bize de göstermiyorlar' dedi. Hepimiz insanız düşmez kalkmaz bir Allahtır. Allah şifa versin. Ayrıldıktan sonra dost kaldık görüşüyorduk, affetmiştim. Hastalık olunca çok üzüldüm inşallah iyi oldu. Haberi aldığımda hastaneye gidecektim ama bana saldırırlar diye korktum ondan gidemedim. O kadar olay yaşadık senin ne işi var yüzsüz demelerinden korktum."

Yoğun Bakımda Tedavi Gören Mehmet Ali Erbil'in Bebek Aldıran Eski Sevgilisinden İlk Açıklama

ERBİL'DEN BEBEK ALDIRMIŞTI

Şarkıcı Nevin, eski sevilisi Mehmet Ali Erbil'den 6,5 haftalık hamileyken bebek aldırmıştı. Nevin, Erbil'in bebek için "Bebeği hemen aldır, ben hastayım bakamam. O çocuk kaç sene baba görecek. Doğurursan senin hakkında ne söylerler" dediğini de söylemişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Ali Erbil Cep Telefonu Erbil Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500

Yorumlar (34)

Fırtına 61:

Be cahil kadın, senin bildiğin yedi (özel) kadın!!!Sen özel olsan tek olurdun. Adamın eğlencesi olmuşsun, sıradanı olmuşsun, yalandan yere çıkmış özelim ayakları yapıyorsun.

16
5
yanıtYanıtla
Nane:

Bu kadın kendini bı nimetten saymış

yanıt4
yanıt2
ünal özer:

kadından özel brisiyim. cümlenin iğrençliğinin bile farkıdna değil. gerizekalı adam gelen gidene havada uçana diyo sen özeldim diyosun daha 22 yaşındasın kızından 10 yaş küçüksün ama özelim diyosun demekki sana yaptıkları hakmış hamile bırakılmayı ve ortada bırakılmayı hak etmişsin. beter ol angut

18
3
yanıtYanıtla
Bilge:

Senin ne hakkın olacak, hakkı varsa öldürdüğünüz çocuğun vardır.

10
1
yanıtYanıtla
Gül:

Ya adamin neyine bayilmislar görünümü ve gülüsü bile igrenc ki ahlaki berbat. Bunu paraya kavusturanlara ne diyelim.......onca degerli iy insanlarimiz gidiyor da bu asamami üzülecegiz. Buna haber denilmez!

10
0
yanıtYanıtla
murat:

ahahah 7 kadından biriymis koptummm

10
0
yanıtYanıtla
Seyirci:

Kimseye zararı yok adamın,zina yapmayıp başkalarına her türlü zararı veren insanlar var toplumda

3
6
yanıtYanıtla
ATALARIMIZIN KEMİKLERİ SIZLIYOR:

ne ara böyle toplum olduk, nerede kaldı ahlak anlayışımız, nerede gelenek-göreneklere sahip çıkan toplum. evlilik olmadan ilişki yaşamayı ve gebe kalmayı normalleştirdiler, şimdilik çocuk doğurma tam normal değil anladığım kadarı ile, yakında o da normalleşir. neyse ki ben bekarım ve çocuğum yok, olsaydı nasıl korurum bu kirli dünyadan diye kafayı yerdim

8
1
yanıtYanıtla
MURO:

KADININ AHINI ALMICAKSIN

4
4
yanıtYanıtla
):

parasıynan değil mi?

yanıt7
yanıt2
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title