Haberler

65 yaşındaki koca, tartıştığı eşini tabanca ile öldürdü

Güncelleme:

Sivas'ta su tesisatçılığından emekli Fevzi A., uzun süredir kıskançlık yüzünden tartışma yaşadığı eşini tabanca ile 2 el ateş ederek öldürdü.

Sivas'ta psikolojik rahatsızlığı olduğu iddia edilen Fevzi A. (65), tartıştığı eşi Münevver A.'yı (59) tabanca ile vurarak öldürdü.

Olay, saat 14.00 sıralarında İnönü Mahallesi Karanfil Sokak'taki evde meydana geldi. İddiaya göre, su tesisatçılığından emekli Fevzi A., eşi Münevver A. ile bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Tartışma sonucu Fevzi A. tabancasını alarak eşine 2 el ateş etti. Göğsünden ağır yaralanan Münevver A., olay yerinde hayatını kaybetti.

KATİL KOCA KISA SÜREDE YAKALANDI

Fevzi A. ise evden çıkarak olay yerinden uzaklaştı. Fevzi A., polis ekipleri tarafından kısa sürede gözaltına alınarak ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Münevver A.'nın cenazesi ise olay yerindeki incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

UZUN SÜREDİR TARTIŞMA YAŞIYORLARDI

4 çocukları olduğu öğrenilen A. çiftinin uzun zamandır kıskançlık nedeniyle tartışma yaşadıkları öne sürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

İnönü mahallesi Haberler

500

Yorumlar (5)

kara:

yahu yaşın kaç olmuş ne kıskançlığı 20 lik delikanlımısın kim napsın eşini kuruntu yapmışsın

11
0
yanıtYanıtla
CENGİZHAN:

CEHALET CEHALET SONUMUZU DOĞAL AFETLER VİRÜSLER FALAN DEĞİL BU KARANLIK CEHALET GETİRECEK. DÖRT ÇOCUK. SAHİBİ YAŞINI BAŞINI ALMIŞ TORUN SAHİBİ İNSANLARIN YAPTIĞI İŞLERE HAREKETLERE CAHİLİGE BAKIN .

3
1
yanıtYanıtla
Mülayim öpen:

Allah böyle sapkınlıklardan bizleri korusun âmin, zaten sağlıklı ve sapık olmayanlar böylesi kıskançlıklara girmez

1
1
yanıtYanıtla
adil:

Kadının ahlaka uymayan hareketlerine adamın tepki göstermesine kıskançlık diyorlar. Bu kıskançlık falan değil her insan eşinin şerefli namuslu ahlaklı olmasını ister.

0
1
yanıtYanıtla
Yusuf:

Kardeşim kıskançlık deniliyor ama işin özü araştırılmıyor. Hiç kimse eşini kıskandığı için vurup öldürmez.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title