Haberler

Taraftar protestosuna Karius, gülerek karşılık verdi

Güncelleme:

Beşiktaş'ın Alman file bekçisi Loris Karius, BB Erzurumspor'la oynadıkları Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında siyah beyazlı taraftarların kendisini ıslıklayarak protesto etmesine gülerek tepki verdi.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında BB Erzurumspor'a 3-2 yenilerek turnuvadan elenen Beşiktaş'ta futbolcular, taraftarların sert protestolarına maruz kalırken, en büyük tepkiyi Loris Karius aldı.

Demir Grup Sivasspor maçındaki performansıyla eleştirilen ve taraftarların cephe aldığı Karius, Erzurumspor maçında da beklenen performansı sergileyemeyince taraftarların ıslıklı protestosuna maruz kaldı ancak Alman kalecinin protestolara verdiği karşılık, taraftarların daha büyük tepki çekti.

PROTESTOYA GÜLÜMSEYEREK YANIT

Yayıncı kuruluş kameralarına yansıyan görüntüde Karius, taraftarların protestosuna gülerek karşılık verdiği görüldü. Karius'un bu tepkisi hem statta hem de sosyal medyada büyük tepki çekti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Erzurumspor Kulübü Türkiye Kupası Loris Karius Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (21)

xxx:

ne yapsaydı volkan gibi kendi taraftarınamı sövseydi.

21
18
yanıtYanıtla
FİLE:

Adam gibi kalecilik yapsın yeter. .

yanıt7
yanıt2
Volkan DEMİREL:

ulan volkan kadar başına taş düşsün vallaha büyük adamlar dilden düşmezmişşş . . . :)

yanıt27
yanıt19
6s:

belhanda gibi sövseydi

yanıt14
yanıt11
nn:

Adam kova da değil, kovanın delik hali, sen futbolu bırakmış adamın peşine düşmüşün, he volkan küfür etti bu etmiyor gol yiyor gülüyor

yanıt0
yanıt2
MEMET33:

2 MAÇTA 2. LİG EKİBİNDEN 6 GOL YİYEN BİR TAKIMIN SADECE KALECİSİNİ SUÇLU İLAN ETMEK. FUTBOLUN F SİNDEN ANLAMAMAKLA AYNI ANLAMA GELİR Kİ BUDA ANCAK FUTBOLDAN ANLAMAYAN BEŞİKTAŞ JK. Lİ TARAFTARLARA YAKIŞIR. O GOL YENENE KADAR KAÇ FUTBOLCUDAN GEÇİYOR TOP, ONU HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZMÜ? SİZ BİLMEZSİNİZ AMA DEFANS EN İLERDEKİ FORVETLE BAŞLAR. AVRUPADA 2 MAÇTA 10 KÜSÜR GOL YİYEN MUSLERAYI SUÇLAYAN OLDUMU? OLMADI ÇÜNKÜ GALATASARAY SEYİRCİSİ FUTBOLDAN ANLAR. . .

17
8
yanıtYanıtla
alt yapı yerli ve milli:

ben bir gs taraftarı olarak evet 10 da yese 20 yese benim sevdam armaya futbolda bunlar olacak oluyorda önemli olan taraftarın burda devreye girip armasına sahip cıkmazı lazım süper ligde şuan iyi olan takım söyleyin bana yok neden biliyormusunuz cünkü bu futbolun içinde ne gs ne fb nede bjk var onlarda kendini biz iyiz diyorlar bilmem anlata bildimmi para bidtii birakın yabancıyı alt yapıya gel bırak 5 sene şampiyon olma ondan 5 ye şundan 3 ye ama 10 yılın 20 yılın yatırımı yap be kardeşim

yanıt3
yanıt1
cemo:

Tebrikler Dadaşlar yolunuz açık olsun. Yiğidodan selamlar.

20
2
yanıtYanıtla
kadir:

ERZURUMUN YEDEKLERİNE YENİLDİN BE DAHA NE OLSUN

20
0
yanıtYanıtla
bursasporlu:

adam hem yabancı hem kiralık çok mu umrunda olacaktı türk kalecileri beğenmeyenler hakediyor hem milyonlarca euro maaşla klubüde göçertiyor.

16
2
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title