Haberler

Şarkıcı Gülşen, Makyajsız Halini Paylaştı

Güncelleme:

Sahnede bakımlı görmeye alıştığımız Gülşen, sosyal medya hesabından makyajsız fotoğrafını paylaştı.

Aranjör Ozan Çolakoğlu ile evli olan gülşen 10 ay önce oğlu Azur Benan'ı kucağına aldı. Doğum yapar yapmaz konser vermeye başlayan Gülşen, kariyerine hız kesmeden devam etti.

KÖFTE DUDAKLARI DİKKAT ÇEKTİ

Makyajsız fotoğraf paylaşan ünlüler kervanına Gülşen de katıldı. Şarkıcının köfte dudakları dikkat çekti. Gülşen'i makyajsız gören takipçilerinin bir kısmı şarkıcıyı doğal da çok güzel bulsa da bazıları hiç beğenmedi.

İşte Gülşen'in makyajsız fotoğrafı;
GÜLŞEN KİMDİR?

Geride bıraktığımız aylarda oğlu Azur Benan'ı kucağına alan magazin dünyasının en sık takip ettiği isimlerinden olan Gülşen, 1976 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Ordu'lu olan ünlü şarkıcı Gülşen, üniversite yıllarında sahne almaya başladı.

'OF OF' İLE FIRTINALAR ESTİRDİ

Magazin dünyasının en sık takip ettiği ünlü isimleri arasında yer alan sevilen popçu Gülşen, ilk albümü 'Be Adam'ı' 1996 yılında piyasaya çıkardı. Müzik yaşamında ki asıl çıkışını 2004 yılında piyasaya sürdüğü 'Of Of' albümü ile yapan ünlü popçu Gülşen, daha sonra çıkardığı albümlerle kısa sürede adından söz ettirmeyi başaran ünlü isimler arasında yer almıştır.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ozan Çolakoğlu Gülşen Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title