Haberler

Prof. Dr. Ercüment Ovalı, geliştirdiği OZG38-61 aşısının isminde tuttuğu takım olan Trabzonspor'u simgeledi

Güncelleme:

Koronavirüs için aşı çalışmalarına devam eden Prof. Dr. Ercüment Ovalı, geliştirdikleri iki aşıdan birinin adını OZG38-61 koyduğunu söylerken, isimdeki 61 numarasının tuttuğu takım olan Trabzonspor'u simgelediğini belirtti.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını, Türkiye'de de birçok tıbbi çalışmanın hızlandırılmasına neden oldu. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Prof. Dr. Ercüment Ovalı, koronavirüs için aşı geliştirdiğini duyurdu.

Habertürk'e bağlanarak yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi veren Ovalı, koronavirüs için geliştirdiği iki aşından birinin adını OZG38-61 olarak koyduklarını söyledi.

"BEN TRABZONSPORLUYUM"

Bu ismi çocuklarının istediğini söyleyen Ovalı, ismin sonundaki 61 rakamının tuttuğu takım olan Trabzonspor'u temsil ettiğini söyledi.

Prof. Dr. Ovalı yaptığı açıklamada, "OZG38-61, çocuklarımın istediği bir isim. OZG Bulut'un çok sevdiği bir dostunun kısaltılmış ismi, 38 bizim sağlıklı yaşamamızı sağlayan tüm laboratuvarı temizleyen Recai'nin memleketinin plakası ve 61'de ben Trabzonsporluyum" ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Ercüment Ovalı, geliştirdiği aşının isminde tuttuğu takımdan esinlendi: Ben Trabzonsporluyum

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ercüment Ovalı Trabzonspor Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500

Yorumlar (36)

Hasan:

Koronadan nemalanıp ismini duyurma çabasındaki zavallı

19
32
yanıtYanıtla
Vallamı:

Sende malın önde gidenisin .

yanıt3
yanıt3
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Ulan fenevliler düşünsenize sizi sonunda 61 olan ilaç kurtaracak ölün daha iyi hahahahaa dar ağacında olsak karantinada olsak bile tek eğlence fenevbahçe:)))

21
10
yanıtYanıtla
Serhat:

Allah sana akıl versin

yanıt0
yanıt0
Alper:

İnşallah bulursunuz

24
5
yanıtYanıtla
Ercan:

Yalancınin evi yanmış kimse inanmamış ne güzel söz sen ilaç firmalarına vatanını milletini satabilecek biri olduğunu kanitladin öyle bir inanmistık aşıyı buldu bulacak diye ama amacın 3000 TL lik satılmayan ilcaci bize kakalamak ti ne olursan ol vatan haini olma ülkene vatanına milletine hayırlı insan evladı ol yeter yanlış yaptin

10
15
yanıtYanıtla
EFSANE:

HERKES AŞICI OLDU. BU ADAM DA KONUŞUYOR O KADAR AMA İNŞALLAH BULUR

7
10
yanıtYanıtla
fenasi:

ne yalan diyorsunuz ya. bi kere adam bilim adamı turşucu değil. siz imamlara cübbeliye inanmaya devam edin. ama unutmayın bu gibi adamlar sayasinde aşı bulunacak

7
7
yanıtYanıtla
HAKAN:

AŞI NE OLDU

9
1
yanıtYanıtla
Ercan:

Yalan oldu malesef

yanıt5
yanıt2
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title