Haberler

Cono'lar Birbirine Girdi, Polis Yaralandı

Güncelleme:

Adana'da 155 polis imdat hattına gelen ihbar üzerine hareket eden polis ekipleri Cono aşiretinin aile içi kavgasına müdahale etti. Yaşanan arbedede polis parke taşlarıyla saldırıya uğrarken bir polis hafif şekilde yaralandı.

Adana'da aile içi kavga ihbarına giden polis parke taşlarıyla saldırıya uğradı. Bir polisi yaralayan "Cono" aşireti mensuplarına biber gazı ve copla müdahale edildi, 3 kişi gözaltına alındı.

POLİSE PARKE TAŞLARIYLA SALDIRDILAR

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde 155 polis imdat hattına merkez Yüreğir ilçesi, Akdeniz Mahallesi 483 Sokak'taki bir evde aile içi kavga olduğu ihbarı geldi. İhbar üzerine Yüreğir polisi bildirilen adrese gitti. Kavgayı ayırmaya gelen polisleri gören "Cono" aşireti mensupları kendi aralarındaki kavgayı bırakıp polise taş atarak saldırdı. Polis saldırı üzerine yardımcı ekip istedi. Bir süre bekleyen polis yardımcı ekiplerin gelmesiyle kendilerine taşla saldıran şahısları gözaltına almak için mahalleye tekrar girdi. Zanlılar tekrar direnip polise parke taşı ve sopalarla saldırdı. Atılan bir parke taşı parçası polisin son anda fark etmesiyle isabet etmedi.

HAFİF ŞEKİLDE YARALANDI

Polis bunun üzerine saldırganlara cop ve biber gazlarıyla müdahale etti. Polisin müdahalesi sonrası 3 kişi gözaltına alındı. Biber gazından ise çok sayıda kişi etkilendi. Bazı kadınların biber gazından etkilendiği için gözüne limon bastırdığı görüldü. Bir polis ise çıkan olaylarda elinden hafif şekilde yaralandı.

Zanlılar polis merkezine götürüldü. Olay yerine gelen sağlık görevlileri biber gazından etkilenenlere müdahale etti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Akdeniz Yüreğir 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (18)

Adınızı Yazın:

böyle olaylarda bırakın birbirini yesinler kavga bittikten sonra şikayetçi olmak isteyen karakola gider olur. polisimize zarar gelmesin

19
1
yanıtYanıtla
Rok:

conolar adamdır . . .

1
17
yanıtYanıtla
yazık:

ne kadar saçma sapan şey varsa ''adamdır'' diye diye ne hale getirdiniz artık susun ya, hırsızlıkla sağa sola pislemekle adam mı olunur, şakaysa da komik değil gerçekse de komik değil. siz adamlığı da karıştırdınız iyice, ya da haberiniz yok adam nasıl olunur

yanıt3
yanıt1
izmirli:

conolara laf söyleyen akpliler ince gelince hepiniz saygı duyacaksınız. Fazıl say konserleri ile terapi olacaksınız

3
8
yanıtYanıtla
nadir:

bu tür kavgalarda geç gideceksin iş bitince git kontrol et varsa suç al git

9
2
yanıtYanıtla
Battalzgazi:

Devlet bu conoları ne zaman temizleyecek çok merak ediyorum koca adanayı bitirdiler .

9
1
yanıtYanıtla
ADA:

Pislikler

8
2
yanıtYanıtla
Adana:

Yine Adana biz artık görmezden geliyoruz alıştık

7
3
yanıtYanıtla
yazık:

bide kadınları sağa sola pisliyo, insanların içinde indiriyor altını yere pisliyo. insanın aklı almıyo, dünyaya bi kere geliyosun ondada CONO olup sağa sola pisliyosun, valla nediyyim

7
1
yanıtYanıtla
Hayriye:

akape’ye oy vermezseniz işte böyle kavga edersiniz.

2
5
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title