Haberler

Oyuncu Hasan Kaçan, depremzedelere yardım etmediği iddiasıyla tepki gören Cem Yılmaz'a sahip çıktı

Güncelleme:

Oyuncu Hasan Kaçan, Elazığ'da meydana gelen depreme sessiz kaldığı gerekçesiyle sosyal medyada tepki gösterilen Cem Yılmaz için "Adam yardımını yapmış hem de iyi bir yardım" dedi.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Elazığ'da meydana gelen 6.8'lik deprem sonrası herhangi bir paylaşım ve bağış yapmadığı iddiasıyla tepkilerin odağı oldu. Yılmaz için "Yazıklar olsun Cem Yılmaz" etiketi açıldı ve binlerce kişi tepki gösterdi. Oyuncu Hasan Kaçan ise Yılmaz hakkında paylaşım yaparak komedyeni savundu.

"BİR İNSANIN SEVENİ ÇOK OLUNCA SİTEM EDENİ DE ÇOK OLUR"

Cem Yılmaz'ın sosyal medyada kısa sürede gündem olmasıyla ilgili bir paylaşım yapan karikatürist ve oyuncu Hasan Kaçan, "'Yazıklar olsun Cem Yılmaz' deniyor ya... Doğru yapılmıyor. Ben de bildiğimi söyleyeyim. Adam yardımını yapmış. Hem de iyi bir yardım. 'Yardımı gözümüze mi sokuyorsun' demeyin diye sesini çıkarmıyor. Doğruya doğru. Elini taşın altına koyan herkese teşekkür ederiz. Bir insanın seveni çok olunca sitem edeni de çok olur. Cem Yılmaz'dan 'Geçmiş olsun' mesajı iyi olurdu. Ama kendisi sessiz yardımı tercih etmiş. Neticede, bir ve beraber olunması gereken günlerde ayrılık, gayrılık olmaz" ifadelerini kullandı.

"CEM YILMAZ'IN YAPTIĞI YARDIMLARI BEN BİLİYORUM"

Dün akşam kendi kanalı TV8'de depremzedeler için yardım gecesi düzenleyen Acun Ilıcalı, sosyal medyada eleştirilen Cem Yılmaz'ın yardımlarını açıklamak istemediğini söyleyerek, "Sakin ve normal bir günde sosyal medyaya girseniz, bir şekilde herkesin birbirine girdiğini görüyorsunuz. Bir çok insanın da karalandığını görüyorsunuz. Bugün de Cem Yılmaz karalanıyor bir şekilde. Cem Yılmaz'ın yaptığı yardımları ben biliyorum. Söylemek istemiyor. Ama bugün onu hedefe koymuşuz, yarın başkası oluyor. Bu bizim kötü huyumuz" dedi.

Oyuncu Hasan Kaçan, depremzedelere yardım etmediği iddiasıyla tepki gören Cem Yılmaz'a sahip çıktı

Oyuncu Hasan Kaçan, depremzedelere yardım etmediği iddiasıyla tepki gören Cem Yılmaz'a sahip çıktı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Hasan Kaçan Cem Yılmaz Elazığ Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (42)

MİLLETİN ''''SANATÇISI'''' OLMAK AYRI Bİ:

MİLLETİ KENDİNDEN SOĞUTTU ARTIK AĞZIYLA KUŞ TUTSA YARANAMAZ O YÜZDEN HASAN NIN DESTEĞİ GEREKMİŞ ADAM BEN YARDIM ETTİM DİYE ORTAYA DA ATILAMIYOR ÖYLE YAPSA AYRI Bİ TEPKİ ÇEKER. KEŞKE SANATÇILAR SADECE SANAT YAPSA ÜLKEMİN SİNİR UÇLARI KONU OLDUĞUNDA YEŞİLÇAM SANATÇILARI GİBİ OLABİLSE.

6
25
yanıtYanıtla
realty:

milleti kendinden soguttu , _?

yanıt4
yanıt6
sars:

Tüm milleti bu arkadaş temsil ediyor ona göre, hepimiz onu seçtik.

yanıt0
yanıt0
...:

Millet dediğin senmisin?Adam yardım ettim dese dersiniz ki yardım gizli yapılır, gizli yapsa yapmadı. . Artık dünyadan soğuttunuz herkesi. . Ülke her geçen gün sizler yüzünden bataklığa doğru sürükleniyor.

yanıt4
yanıt2
Seren canj:

Alişan piyasada yok başka zaman çemkirir para konusu olunca toz oluyor ortadan

16
4
yanıtYanıtla
UYUZ Seren:

Yinemi sen,

yanıt2
yanıt2
Mehmet:

O iyi gün yalakasida ondan

yanıt3
yanıt1
BABA:

EMRAH YARDIM YAPTIMI ACABA, ADAM EMLAK ENGiNi

yanıt0
yanıt0
Üç Hilal ama Osmanlı:

Siz kaç msj attınız la hadi söyleyin bakam

yanıt1
yanıt0
UMUT:

SEN ONUN AVUKATIMISIN HASAN KAÇAN SANA NE KENDİ KONUŞSUN BİDE HERKES BİLİYOR NASIL BİR MAHLUKAT OLDUĞUNU KENDİ SÖYLEDİĞİNE KENDİ GÜLEN

4
13
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title