Haberler

Diyarbakır'da Öldürülen Kadın Terörist, Olaydan Önce Saçını Boyatıp Makyaj Yapmış

Güncelleme:

Diyarbakır'da öldürülen kadın terörist Güler Eroğlu'nun, polisin şüphesini çekmemek için kuaföre gidip saçını boyattığı ve makyaj yaptığı ortaya çıktı.

Önceki gün sokağa çıkma yasağının ilan edildiği Sur ilçesi etrafında güvenlik önlemi alan polis ekiplerine yaklaşarak elindeki tabanca ile polislere ateş açan ve ardından vurularak etkisiz hale getirilen terörist Güler Eroğlu dün Batman'ın Kozluk ilçesine bağlı Bekirhan beldesi Dereköy'ünde toprağa verildi. Kadın terörist Güler Eroğlu'nun babası Aydın Eroğlu'nun ise DBP Batman Merkez İlçe yöneticisi olduğu tespit edildi.

SUİKAST VE BOMBA EĞİTİMİ ALMIŞ, OLAYDAN ÖNCE SAÇINI BOYATIP MAKYAJ YAPMIŞ

Batman nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen 19 yaşındaki Eroğlu'nun, bir süre önce PKK'nın Lice kamplarında suikast ve bomba eğitimi aldıktan sonra YDG-H'ye katıldığı belirlendi.

Eroğlu'nun eylemden önce polisin şüphesini çekmemek için kuaföre gidip saçını boyattığı, makyaj yaparak kendisine bakımlı bir kadın görüntüsü verdiği ortaya çıktı.

Eroğlu'nun, Hacettepe Üniversitesi Arkeoloji Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi.

KALABALIĞIN İÇİNDE POLİSE 3 KURŞUN

Terörist kadının saldırısında 1 polis yaralanırken, 1 kadın polis de giydiği çelik yeleğe gelen kurşundan dolayı yara almadan kurtulmuştu. Kalabalık içinde 3 el polise ateş ettikten sonra kaçmaya çalışan kadın terörist olay yerinde vurularak etkisiz hale getirilmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güler Eroğlu Diyarbakır Bekirhan Kozluk Güncel Haberler

500

Yorumlar (141)

nida:

Allah belasını vermiş gersi diğer pkk ve hdplilere

69
5
yanıtYanıtla
allahtan rahmet dilerim:

allahtan rahmet yakinlarina bas saligi diliyorum mekanin cennet olsun kardesim

14
53
yanıtYanıtla
halktan:

seninde allah belanı versin

yanıt16
yanıt5
ali:

polislere acimak yok yola devam

5
58
yanıtYanıtla
ASTSUBAY:

İŞTE O POLİSLER DE SENİN GİBİ ŞEREF YOKSUNLARIN ACIMIYO. BÖYLE SOKAK ORTASINDA PİSİ PİSİNE GEBERİP LEŞ OLUP SÜRÜNÜYO YOLLARDA

yanıt9
yanıt2
bayan anne:

bir bayana kurşun sıkmak

3
59
yanıtYanıtla
Sivaslı Mustafa:

O bayan dediğiniz vatan haini polise nasıl kurşun sıkabiliyor.

yanıt43
yanıt3
Türk_Askeri:

gebeeeeeersiiiiiin

53
7
yanıtYanıtla
kürt:

allah rahmet etsin

8
52
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

Masum insanların canına kast edene inşallah azaplardan azap verir. Ya orada sırf insanların güvenliğini sağlamak olan bir polis şehit olsaydı veya bir vatandaşa denk gelseydi mermilerden biri. Sizin hiç aklınız çalışmıyor mu da bir teröriste Allah''tan rahmet diliyorsunuz.

yanıt4
yanıt0
Tüm 141 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title