Haberler

Mustafa Yumlu maç sonunda isyan etti: Biz Anadolu takımıyız diye mi böyle yapıyorlar?

Güncelleme:

Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Yukatel Denizlispor'u 2-1 yendi. Denizlispor'un tecrübeli oyuncusu Mustafa Yumlu, "Biz Anadolu takımıyız diye mi böyle yapıyorlar? Fenerbahçe üst sıralardan kopmasın diye mi yapıyorlar? İnanamıyorum ya. İnanamıyorum." dedi.

Süper Lig'de önceki hafta evinde Antalyaspor'a 1-0 yenilerek zirve yarışında yara alan Fenerbahçe, Denizli'de güldü. Milli maç arasının ardından Atatürk Stadı'nda yeşil siyahlıların karşısına çıkan sarı lacivertliler 39'da Tolga ile öne geçti ve ilk yarı 1-0 sona erdi. Fenerbahçe 62. dakikada Vedat Muriç ile farkı 2'ye çıkarırken, 73'te Oscar ev sahibini umutlandırdı. Ancak kalan dakikalar sonucu değiştirmedi, Fenerbahçe 2 maç sonra 3 puanı hanesine yazdırdı. Denizlispor'un ise galibiyet hasreti 6 karşılaşmaya çıktı.

"VURDU, ÇEKTİ, ÇELME TAKTI"

Maç sonunda Denizlispor forması Mustafa Yumlu, "Gustavo'nun bana yaptığı müdahaleyi ben yapsaydım Fırat Hoca'nın devam ettireceğine inanmıyorum. Vurdu, çekti, çelme taktı. Penaltı olması için daha ne yapması gerekiyor. Biz Anadolu takımıyız diye mi böyle yapıyorlar? Fenerbahçe üst sıralardan kopmasın diye mi yapıyorlar? İnanamıyorum ya. İnanamıyorum." dedi.

Mustafa Yumlu maç sonunda isyan etti: Biz Anadolu takımıyız diye mi böyle yapıyorlar?

"PENALTIYI VERSE 2-2 OLACAKTI"

Yumlu, "Alın terimiz bunlarla gidiyor. O penaltıyı nasıl vermez ya. Çabamız yetmedi ama bunda en büyük katkı Fırat hocanındı. Penaltıyı verse skor 2-2 olacaktı." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Yumlu Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (93)

bay b:

FENER VARSA SAHEKARLIK GARANTİ VARDIR.

50
44
yanıtYanıtla
EN BÜYÜK FENERBAHÇE:

lan salak pozisyon zaten penaltı değil. ceza sahası dışında oluyor olay. her yerde belli edin böyle fenerbahçe düşmanlığınızı. zamanında nasıl koyduysan sana da hala acısı gitmemiş.

52
32
yanıtYanıtla
mst:

yıllarca gs boyle şampiyon oldu diyosun federasyon la hoş bide hocaları vardı

yanıt13
yanıt7
TAYFUN:

ŞİKECI FENEV.HİÇ BİR ŞAMPİYONLUĞU TEMİZ DEĞİLDİR.

yanıt18
yanıt18
yalancı mst:

he he hee el değişmemiş temiz lig istiyoruz pankartı sana ne hatırlatıyor. ya da sor bakalım yanal a nasıl gs 1 a. gücü 2 maçında teşvik prim dağıtmış. (canlı yayında cafer anlatmıştı tvde)

yanıt6
yanıt5
Gfb:

FENERLE KİMSE BAŞA ÇIKAMAAAAZ!!!!. AĞLAYACAKSANIZ OYNAMAYALIM. .

17
26
yanıtYanıtla
ORHAN:

Fenere kıyakcılık yapılan her maçta karşı takım sahadan çekilmedikce bu hainlikler bitmez.

yanıt2
yanıt3
İBB İBO:

Nasıl koydu Alanya

yanıt1
yanıt3
AntiTs:

laz kafası boş boş konuşmuş yine. her müdahalesi faul.

25
13
yanıtYanıtla
ANTİ FB:

BİR ŞEY Mİ DEDİNİZ LİGİN YÜZ KARALARI ŞİKECİLER

yanıt5
yanıt9
Tüm 93 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title