Haberler

Motosikletle koronavirüs mesajı veren şahıslara bin 360 lira para cezası kesildi

Güncelleme:

Tekirdağ'da tehlikeli motosiklet yolculuğu ile gündeme gelen yolcular, amaçlarının sosyal mesaj vermek olduğunu dile getirdi. Emniyete çağrılan iki şahsa, bin 360 lira para cezası kesildi.

Tekirdağ'da iki yolcu tehlikeli motosiklet yolculuğuyla gündeme geldi. Koronavirüs salgında sosyal mesaj vermek amacıyla böyle bir yola başvurduklarını dile getiren yolculara, bin 360 lira para cezası verildi.

"SOSYAL MESAFE KURALI BÜYÜK ÖNEM ARZ EDİYOR"

Söz konusu yolculuğun insanlara bir mesaj vermek için yapıldığını söyleyen Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde ikamet eden iş adamı Yakup Torun, "Videodaki koronavirüs salgınından korunmak amaçlı sosyal mesafe kuralı büyük önem arz ediyor. Biz de böyle bir yolculuk yaptık. Tabi yolculuğumuzun suç olduğunu öğrendik ve cezasını ödedik. Cezamız devletimize, vatanımıza, milletimize feda olsun" dedi.

Motosikletle koronavirüs mesajı veren şahıslara bin 360 lira para cezası kesildi

1360 TL CEZA VERİLDİ

Videonun haber kanallarında ve sosyal medyada paylaşılmasının ardından, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne çağrılan sürücü İbrahim Torun ve yolcu Yakup Torun hakkında tutanak tutuldu. İkiliye trafik güvenliğini tehlikeye sokmak ve yetersiz ehliyetten toplam bin 360 TL idari para cezası uygulandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tekirdağ Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title