Haberler

Mama bırakılmasına tepki gösteren apartman sahibi, kedileri tekmeledi!

Güncelleme:

Antalya'da bir market zinciri önünde bulunan kedi ve köpeklere mama bırakılmasına tepki gösteren apartman sahibi, market çalışanlarıyla tartıştıktan sonra kedilere acımasızca tekme attı. O anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Antalya'da bir market zinciri önünde bulunan kedi ve köpeklere mama bırakılmasına tepki gösteren bina sahibi, hem market çalışanıyla tartıştı hem de orada bulunan kedileri tekmeledi.

APARTMAN SAHİBİ ETRAFA MAMA BIRAKILMASINDAN RAHATSIZ OLDU

Manavgat ilçesine bağlı Ilıca Mahallesi'nde bir market zinciri çalışanları sokaktaki kedi ve köpekler için kaplara mama ve su bırakmaya başladı. Marketin bulunduğu apartmanın sahibi, etrafa mama bırakılmasından rahatsız oldu. Market çalışanlarını tehdit ettiği öne sürülen şahıs, bir çalışanla tartıştığı sırada yanlarına gelen kediye de tekme attı. Görüntüler güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

KEDİYE DÖNÜP ANİDEN TEKME ATTI

Market çalışanıyla konuştuğu sırada, şahsın arkasında sakin bir şekilde oturan kediye dönüp aniden tekme atması sonucu, kedi önce yola doğru fırladı ardından kaçarak uzaklaştı. Hızını alamayan şahıs, market duvarının dibinde oturan diğer kediye de acımasızca tekme attı. O sırada market çalışanı da neye uğradığını şaşırdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Manavgat Antalya Haberler

500

Yorumlar (23)

HAYVANLARI SEVEN Y:

Bu gibi hayvan düşmanlarını aç bırakacaksın o zaman anlar açlığın ne olduğunu. İnsandan insana olan fark biri kedinin karnını doyurup sevap işlerken öbürü tekme atıp günaha giriyor ama hayvanlara olan sevgisizliği o kadar içine işlemişki günahın ne olduğunu bile unutmuş vicdansız. . dilerim ceza alır. . . . . .

39
0
yanıtYanıtla
kendi tarafından degerlendir:

tekme atma yanlış işkence yapmaları yanlış ancak burada yorum yapan ve bu şekilde düşünen kaç kişinin yakınında çevresinde sevmediği insan var. insanı sevmeyen hayvanı sevemez. her insanın makul seviyeler de ve makul düşünceyle nasıl bir insanı sevmem hakkı varsa hayvan sevmem hakkı da vardır. herkes her hayvanı sevemez ama sevmemesi hayvana şiddet uygulma hakkını vermez. insanlara hayvan sevgisi üzerin baskı uygulanması da kesinlikle yanlış. kişinin yasam alanı bunlar karşılıklı kararla alınmalı.

5
19
yanıtYanıtla
hak tarafı:

saçmalayamamışsın bile

yanıt9
yanıt5
HAYVANLARI SEVEN Y:

CVP. . . HAYVANLARI sevmeye bilir. ama onlarada yaşamak zorunda çünkü bu adam hayvanları sevsede sevmemede hayvanlarıda ALLAHIN yarattığını biri ona hatırlatması lazım. bu güzelim canlarında bir can taşıdığını. . inanınki gerçek bu hayvanları sevmeyen insanlarıda sevmez. . . . . .

yanıt19
yanıt4
Musti:

Bu hayvan dusmanlari agir cezalandirilmali

23
0
yanıtYanıtla
nokta:

orda bir tane adam yokmu şu kanıbozugun ağzına bir tane vurmuyo

21
1
yanıtYanıtla
........:

şikayet edin arkadaşlar şikayetvar''a yazın cimer e yazın o bölgedeki arkadaşlar gitsin orada tepki göstersin

21
0
yanıtYanıtla
İsyan:

bu adama mahkeme kedi barınağında zorunlu kamu himeti kedi bakım hizmetinde çalışması cezası vermeli bu 2 yıldan kısa olmamalı

21
0
yanıtYanıtla
orhan:

Hayvana bunu yapan insana ne yapmazki insanlıkta nasibini almamış mahlukat

14
0
yanıtYanıtla
Esra:

Kim kedilere zarar veriyorsa Allah iki dünyada da cezasını versin ..hayr yüzü görmesin

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title