Haberler

Maçın başında korkutan sakatlık! Falette ambulansla hastaneye kaldırıldı

Güncelleme:

Trabzonspor'un Fenerbahçe'yi konuk ettiği maçın 7. dakikasında Fenerbahçe'nin Gineli oyuncusu Simon Falette sakatlık geçirdi ve ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk ayağında oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe karşılaşmasında sarı lacivertli futbolcu Simon Falette, 7. dakikada Jose Sosa ile hava topu mücadelesinde çarpıştı. Ciddi bir şekilde sakatlanan Falette, oyuna devam edemedi. Luiz Gustavo stopere geçerken Gineli oyuncunun yerine Tolgay Arslan dahil oldu.

Maçın başında korkutan sakatlık! Falette ambulansla hastaneye kaldırıldı

3 HAFTA SAHALARDAN UZAK KALACAK

Fenerbahçeli Simon Falette'de yumuşak dokuda ezilme, kanama, ödem ve kısmi yırtık tespit edildi. Gineli oyuncu 3 hafta sahalardan uzak kalacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Fenerbahçe Jose Sosa Haberler

500

Yorumlar (6)

Tokatçı selo:

Falette ye kasıtlı diz atıyor ve sakatlıyor, tolgay a topla alakasız direk tekme atıyor ve bu oyuncu sarı kart görmüyor. Sosa denen soslu herif daha ilk yarıda iki sarıdan atılmalıydı.

10
10
yanıtYanıtla
OSMANLI:

Bence kalan maçlar boş yere oynanmasın, Kupayı ve Liğ şampiyonluğunu Trabzonspor a versinler bu millet deki stresi alsınlar. . tekme tokat, bağrış çağrış istediklerini yaptıracaklar. .

3
9
yanıtYanıtla
selim:

adama kasıtlı olarak diziyle giriyor topla oynama amacı bile yok ama bu yıl Ali Koça başkanlığı bıraktırmak için fbye yapılan haksızlıkları uysal fb taraftarı ve yönetimi kanıksamış durumda gs taraftarı olsa ortalığı ayağa kaldırırdı

5
5
yanıtYanıtla
faik:

Çarpıştı mı kasıtlı dizmi attı?

5
3
yanıtYanıtla
Sahin:

Hakemlerin cok eksikligi var cok resmen adama diz atiyor ve hakem buna carpisma diyor neden var i izlemedi gercegi gercegi degitirmezdi fenerbahce gene trabzona yenilecekti....

1
0
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

SOSA KIRMIZI KART YEMELİYDİ

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title