Haberler

Kayıp Kader Buse'nin babasından iç yakan paylaşım: Dedektör kullanılsın

Antalya'da 227 gün önce, hortumda içinde olduğu aracın sürüklendiği derede kaybolan Kader Buse Acar'ın babası Ahmet Acar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, altına duyarlı dedektörle arama yapılmasını istedi.

Antalya'da 227 gün önce yaşanan hortum felaketinde kaybolan Kader Buse Acar'ın babası Ahmet Acar, sosyal medya hesabında kızı için içleri yakan bir paylaşımda bulundu. Baba Acar, "Eylül geldi, üniversiten başlayacak, gel de okuluna başla be babişim. 7 ay bitti yavrum, 225 gün geçti, nerelerdesin" dedi.

Antalya'nın Kemer ilçesinde yaşanan hortum felaketinde kaybolan üniversite öğrencisi Kader Buse Acar, aradan geçen 227 güne rağmen bulunamadı. Annesi Ayla Acar'ın kullandığı otomobille babasının sanayi sitesindeki iş yerine birkaç metre kala hortumla karşılaşan 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Kader Buse Acar'ın kayboluşuna ilişkin kesin bir veriye henüz ulaşılamadı. Acılı anne ve babanın arama çalışmaları hala umutlu bir şekilde devam ediyor.

"ÜNİVERSİTEDEN BAŞLAYACAK"

Baba Acar, sosyal medya hesabı üzerinden kızı için içleri yakan bir paylaşımda bulundu. Kızına dön diye seslenen Acar, paylaştığı o notunda, "Biricik babişim gel bitsin bu kabus. Karadeniz gezimizde jandarmanın arabasına dur demiştin ya, annen de fotoğrafımızı çekiyordu, 28 Ağustos 2018'de, öğlene doğru.. Bıraktın mı babişini? 24 Ocak 2019'dan bu tarafa babişim. Eylül geldi, üniversiten başlayacak, gel de okuluna başla be babişim. 7 ay bitti yavrum, 225 gün geçti. Nerelerdesin, iyi misin babişim. Özledim üçümüzün yemeğe gittiğimiz günleri, biz kiminle yemeğe gideceğiz sen olmayınca? Sensiz olmuyor babişim.. Rabbim, bağışla yavrumuzu.." ifadelerini kullandı.

BOYNUNDAKİ ALTIN KOLYELER İÇİN DEDEKTÖR İSTEDİ

225 günün geride kaldığını hatırlatan Acar'ın devletten de bir talebi oldu. Kızının boyununda 3 tane altın kolye olduğunu hatırlatan Acar, "Boynunda 3 tane altın kolye var, doğum gününde Kemer'den aldığım hediye. Aldığım halka küpesinin birisi olay yetinde bulundu, diğerinin kulağında olduğunu sanıyorum. Devletimizden altına duyarlı dedektör istiyoruz. Yaklaşık bir aydır yetkililerle iletişime geçmeye çalışıyoruz ama negatif sonuç. Biz kendi imkanlarımızla arıyoruz, inşallah yaralı anne babaya devletimiz yardımcı olur" çağrısında bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sosyal Medya Ahmet Acar Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500

Yorumlar (18)

BUGÜNDE DOYDUK:

ELİT TABAKADAN BİR İNSANIN ÖLÜMÜNE; YOKSUL BİR İNSANLARIN ACIMASI İÇİN HİÇBİR NEDEN KALMADI BU MEMLEKETTE. . BUNDAN BÖYLE BİZDE YALNIZCA KEDİLERE VE KÖPEKLERE ACIYACAĞIZ. . .

1
30
yanıtYanıtla
Ayıp:

Bu nasil mantik la..

yanıt5
yanıt1
sei:

2 dk insan taklidi yap.

yanıt5
yanıt1
Veteriner:

İnsanlar elit ve fakir diye değil iyi ve kötü diye ikiye ayrılır. Ayrıca İnsan olan insan için üzülür. Hatta insan olan hayvan için, hayvan olanda insan için üzülebilir. Seni hangi kategoride inceleyeceğiz çözemedim.

yanıt9
yanıt0
KARADENİZ:

HAYVAN

yanıt5
yanıt0
corci:

Ne Türkçe''n Türkçe, ne yazdıkların insanca. . sen nasıl bir varlıksın?

yanıt5
yanıt0
TURANCI TÜRK:

SEN ANCA BUGUN DE DOYMAK İÇİN YAŞAYAN Bİ MALUKATSIN . . .

yanıt3
yanıt0
Nisanur:

Off offf :( İnsan sevdiğinin cesedi bulunca sevinir mi ? Biz sevinmiştik işte babamın cesedi bulunduğunda :( Bu şekilde beklemek çok zor Rabbim sabır versin :(

28
0
yanıtYanıtla
M.Y:

Allah hiç kimseye evlat acısı vermesin, adamın tek isteği gidip ziyaret edebileceği bir mezarı olsun yavrusunun acının ağırlığı kor olmuş yüreğinde baba olmayan anlayamaz. Mekanın Cennet olsun güzel kızım . . Ahir Dünya''da inşAllah babacığın ile buluşursun . .

26
0
yanıtYanıtla
Adamın Biri:

Allah rabır versin evlat başka birşeye benzemez

19
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title