Haberler

Karadeniz'de Beton Yol Seferberliği

Karadeniz'de beton yol seferberliği Ordu'nun Ünye ilçesinde kırsal alanda beton yol çalışmalarına ağırlık verildiORDU - Ordu'nun Ünye ilçesinde kırsal alanda beton yol çalışmalarına ağırlık verildi.

Karadeniz'de beton yol seferberliği

Ordu'nun Ünye ilçesinde kırsal alanda beton yol çalışmalarına ağırlık verildi

ORDU - Ordu'nun Ünye ilçesinde kırsal alanda beton yol çalışmalarına ağırlık verildi.

Özellikle üst mahallelerde beton yol çalışmalarının yürütüldüğü Ünye ilçesinde, uzun ömürlü olması, bakım gerektirmemesi, maliyetinin az olması ve konforlu bir ulaşım sağlaması sebebiyle beton yol çalışmaları uygulanıyor. Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, üst mahallerden merkeze doğru hızlı bir şekilde beton yol çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Başkan Çamyar, "Ünye'de ki tüm mahallelerimizde beton yol çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam ediyor. Yapmış olduğumuz ihale kapsamı içerisinde yüzde 80'leri geçtik. Alt bölgelerimize doğru yaklaştık. Su kanalları ve V kanalları ile Çakmak mahallemizde de güzel bir çalışma gerçekleştirdik ve 2 bin 250 metrekarelik beton yol çalışmasını tamamlamış olduk. Hayırlı olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ahmet Çamyar Karadeniz Ordu Ünye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title