Haberler

Fuhuştan gözaltına alınıp sınır dışı edilen kadında HİV virüsü çıktı

Güncelleme:

Karaman'da, fuhuş operasyonunda gözaltına alındıktan sonra sınır dışı edilen Azerbaycan uyruklu kadının, cinsel yolla buluşan ve AIDS'e yol açan HİV virüsü taşıdığı ortaya çıktı.

Karaman'da, polisin düzenlediği fuhuş operasyonunda gözaltına alındıktan sonra sınır dışı edilen Azerbaycan uyruklu Havatan M.'nin (35), yapılan sağlık kontrolünde cinsel yolla buluşan ve AIDS'e yol açan HİV virüsü taşıdığı ortaya çıktı.

Karaman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Mehmet D. (50), Hasan Hüseyin D. (53) ile Erdal Y.'nin (46) yabancı uyruklu kadınları kente getirdiği ve otomobilde para karşılığı erkeklerle cinsel ilişkiye zorladığı bilgisini aldı. Şüphelileri teknik ve fiziki takibe alan polis, cumartesi günü kentin en işlek caddelerinden birinde fuhuş pazarlığı yapan Mehmet D., Hasan Hüseyin D., Erdal Y. ile Havva C. ve Azerbaycan uyruklu Hatavan M.'yi gözaltına aldı. 'Çavuş' lakaplı Mehmet D.'nin, kentteki lisede memur olarak görev yaptığı belirtildi.

SINIR DIŞI EDİLMİŞTİ

Havva C. ve Havatan M., emniyetteki sorgusunun ardından serbest kaldı. Havatan M., sınır dışı edilirken, adliyeye sevk edilen Mehmet D., Hasan Hüseyin D. ve Erdal Y. ise çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

HİV VİRÜSÜ TAŞIDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Sınır dışı edilen Havatan M.'nın sağlık kontrolü sonrası yapılan tetkiklerinde cinsel yolla buluşan ve AIDS'e yol açan HİV virüsü taşıdığı ortaya çıktı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Azerbaycan Karaman Haberler

500

Yorumlar (25)

ziyankar:

atın ölümü arpadan olsun no problem allah bile cennette huri vaad ediyor

9
55
yanıtYanıtla
fırat:

Senin gibi kendini hayvanlardan ata benzeten olursa umarım ölümün arpa değil aids ten olur. Çok cenneti kazandın da verilecekleri söylüyorsun . Unutma cehennem zebanileri de var.

yanıt7
yanıt0
Rotterdam:

eksik bilgini tamamlayalim. cehennemliklere huri yok, bol bol ates var ayrica cennette at yok. sendede bunu cozecek beyinde yok.

yanıt8
yanıt0
YALANAVCISI:

ZIYANKAR KARDESIM HAKLI ALLAH BILE O ISLERI YAPIOKI DIGER TARAFTA HURILERI VAAS EDIYOR BU DEMEK OLUYORKI SANA KARI YOLLUYOR YANI BU ALLAHI NE YAPIYOR HAHAHAHHAHA

yanıt1
yanıt0
KAPLAN:

Emniyet güçleri acilen bu kadınla ilişkiye girenleri bulması çok tehlikeli

39
6
yanıtYanıtla
tekfur:

Hayırlı uğurlu olsun. :):)

19
2
yanıtYanıtla
Aninom:

Her yakalananı hemen hapse atmazsın serbest bırakırsın kurtulduk sanarlar takip eder bütün sistemi çökertirsin.

yanıt4
yanıt1
Adınızı Yazın:

Bizim milletin mesur lafi atin ölümü arpadan olsun mademki bu isi yapiyorsun ucan balon kullan ki hastalik kapmiyasiniz daha kötüsü birde evli olup kendi karisina bulastirdiysa isde alin size bitik hayatlar yazik

18
0
yanıtYanıtla
Nezar:

uçan balon kurtarmaz aıdsi

yanıt0
yanıt4
Ad:

Nezar denilen sahis ya cok cahilsin yada cocuksun sana burda balonun faydalarini anlatacak degilim anliyan anliyorzaten Sen anlamasanda olur

yanıt0
yanıt0
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title