Haberler

Fransız Bakan Bruno Le Maire, Suudi Arabistan Ziyaretini İptal Etti

Güncelleme:

Fransa Maliye Bakanı Bruno Le Maire, gelecek hafta Suudi Arabistan'ın Riyad kentinde düzenlenecek olan yatırım konulu konferansa katılmayacağını açıkladı. Le Maire'nin bu kararı almasında Cemal Kaşıkçı olayı etkili oldu.

Fransa Maliye Bakanı Bruno Le Maire, gelecek hafta Suudi Arabistan'ın Riyad kentinde düzenlenecek olan 'yatırım' konulu konferansa katılmayacağını açıkladı. Le Maire'nin bu kararı almasında Suudi Arabistan'ın İstanbul Konsolosluğundan kaybolan Cemal Kaşıkçı olayı etkili oldu.

''BU DURUMDA DOĞRU OLMAZ''

Fransa Maliye Bakanı Bruno Le Maire, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kaybolmasının ardından gelecek hafta Suudi Arabistan'ın Riyad kentinde düzenlenecek olan yatırım konferansına gitmeyeceğini duyurdu. Le Maire, "Hayır, gelecek hafta Riyad'a gitmeyeceğim. Bu durumda doğru olmaz" ifadelerini kullandı.

Fransa Maliye Bakanı Bruno Le Maire

ALMANYA DA AYNI KARARI ALMIŞTI

Dün de Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas, Suudi Arabistan'a gerçekleştireceği ziyareti ertelediğini açıklamıştı. Maas, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın 2 Ekim'de İstanbul'daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğunda kaybolmasına açıklık getirilene kadar Suudi Arabistan'a yapacağı ziyareti ertelediğini duyurmuştu.

Fransız Bakan Bruno Le Maire, Suudi Arabistan Ziyaretini İptal EttiCemal Kaşıkçı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title