Haberler

Fenerbahçe'de Diego Reyes sevinci! Menajeri anlaşmayı duyurdu

Güncelleme:

Fenerbahçe'ye geçtiğimiz sezon transfer edilen ama beklenen performansın çok uzağında kalan Diego Reyes'ten iyi haber geldi. Meksikalı futbolcunun ülkesinin takımı Atlas FC ile anlaştığı öğrenildi.

Fenerbahçe'de yönetim, Eljif Elmas'ın satışının ardından takıma yapılacak takviyeler için harekete geçmişti. Fenerbahçe'de, takımdan ayrılması beklenen isimlerle ilgili de flaş bir gelişme yaşandı.

Sarı-Lacivertlilerin elden çıkarmak istediği ancak talibi çıkmayan isimden müjdeli haber geldi. Kadroda düşünülmeyen Diego Reyes, Meksika takımlarından Atlas FC ile anlaşma sağladı.

MENAJERİ KULÜBE HABER VERDİ

Publimetro Guadalajara'da yer alan habere göre; Diego Reyes ve menajerinin, Guadalajara ekibi Atlas ile kontrat konusunda anlaştığı belirtildi. Reyes'in menajeri, Fenerbahçe'ye bu anlaşmayı haber verdi ve bonservisini istedi. Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, Reyes'in menajeri Matias Bunge ile Avusturya'da bir görüşme yapacak ve Meksikalı stoper için düşük de olsa bir bonservis bedeli talep edecek.

FENERBAHÇE İLE SÜPER LİG'DE 8 MAÇA ÇIKTI

Porto ile kontratı sona erdikten sonra bedelsiz bir şekilde geçen sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olan Diego Reyes, 8 Süper Lig maçında oynadıktan sonra beklentileri karşılayamayınca Leganes'e kiralanmıştı.

Fenerbahçe'de Diego Reyes sevinci! Menajeri anlaşmayı duyurdu

Kaynak: Haberler.com / Spor

Eljif Elmas Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (8)

LAMA:

KURTULDUK ÇOK ŞÜKÜR DARISI KAMENİYE

10
1
yanıtYanıtla
misafir:

kameni çadırı dikti gitmez o

yanıt3
yanıt3
Kenan:

Oda suriyeliler gibi gitmez

yanıt4
yanıt0
MHS:

İsim benzerliğinden dolayı bu adamı aldıydı galiba febeşş.

2
5
yanıtYanıtla
SÜZÜN ÜZÜ:

şu komoni fenevi sağıyor resmen

2
1
yanıtYanıtla
Misafir:

aslında hazırlık kampına çağrılıp sezon hazırlıklarına katılarak çalışsaydı faydalı olabilirdi. hep hazırdan beklemek hocalık değil. ersun hoca ise kazandırmalıydı.

0
2
yanıtYanıtla
ALIŞ ZARAR SATIŞ KAR:

Comolli, adam satmada işe yarıyor valla. 2 li ilişkileri iyi olduğu için çok zorlanmıyor satışlarda. Josef, Giuliano satışlarında önemli rol oynadı. Adam almasın da hep satsın. Scout ekiplerine bıraksınlar alma işini. Eljif elmas gibi bedavaya alın yüksek miktarlara satın. Zajc ve Jailson da para eder. Bunları toplam 17 milyon € ya satar Comolli. Jailson rahat 10 milyon € eder. Zajc belki 1 yıl daha tutulabilir. Şimdilk yüksek fiyatlara satılması zor. Slovenya milli takımında oynadığı için piyasası var.

1
0
yanıtYanıtla
hakkı:

ozaman niye aldınız diye sorarlar adama

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title