Haberler

Fatih Terim, Ocak ayında istediği futbolcular transfer edilmezse istifa edecek

Güncelleme:

Son olarak Real Madrid'e deplasmanda 6-0 yenilen Galatasaray'da sular durulmuyor. Fatih Terim'in devre arasında istediği oyuncuların transfer edilmemesi durumunda istifa kararı alacağı öğrenildi.

Real Madrid karşısında alınan 6-0'lık mağlubiyet sonrasında çok sinirlenen Teknik Direktör Fatih Terim, yapılan transferler hakkında yönetime sert bir mesaj gönderirdi. Tecrübeli çalıştırıcı "Çok uzun zamandır, hem içeriye hem dışarıya mesajlar veriyorum. Aslında en önemli olan söyleyemediklerim. Arasındaki uçurum derler, öyle bir laf var" sözleri bir anda gündeme oturdu.

Yaz ayı transfer döneminde 13 futbolcuyu kadrosuna katan ve genelde tecrübeli oyuncuları tercih eden Galatasaray'da yönetimle Fatih Terim arasındaki ipler iyice gerilirken, başarılı çalıştırıcının son haftalarda "Futbolcuların Geçmişine Değil Geleceğine Yatırım Yapmalıyız" ifadeleri ise sancıyı bir kat daha artırıyor.

Fatih Terim, Ocak ayında istediği futbolcular transfer edilmezse istifa edecek

TRANSFERLER İKİ MENAJERLE YAPILDI

Real Madrid hezimetinden sonra oluşturulan kadro mühendisliğiyle ilgili kafalarda soru işareti bırakan cümleler sarfeden Fatih Terim'in Başkan Mustafa Cengiz ile Abdurrahim Albayrak'ı kastettiği belirtilirken, bu yöneticilerin iki menajere yetki belgelerini verip transfer işlerini yürüttüğü ortaya çıktı.

OCAK AYINDA İSTEDİĞİ OYUNCULAR ALINMAZSA İSTİFA EDECEK

Akşam'ın haberine göre; Terim'in listesindeki tercihlere yönelmeyen ve sürekli iki Türk menajerle ortak hareket eden Galatasaray yönetimi teknik heyetin yanı sıra scout ekibini de görmezden gelirken, gelinen son durumun ardından Fatih Terim'in köprüleri attığı, Ocak ayında kendi istediği oyuncuların alınmaması halinde istifa mektubunu cebine koyduğu ifade edildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Real Madrid Galatasaray Fatih Terim Haberler

500

Yorumlar (83)

hakan:

alt yapıya el at fatih hoca tütürmüşsün yabancı oyuncu tıpkı feneresyonun hakem tutkusu gibi vaz geçemiyorsun yazık

18
11
yanıtYanıtla
GS:

fenerasyonun hepsi fenevli degilmi niye itiraz ediyon

yanıt6
yanıt12
Bunların hepsi yemiş:

6 taneyi de nihat mı hazırlamış helal olsun adama ne güç var!!

yanıt12
yanıt5
cerk:

daha kimi istiyosun , benzema , hazard , salah mı? kardeşim O Y N A T A M I Y O R S U N!!!

13
2
yanıtYanıtla
KSK li MESUT:

Paratör işi biliyo arkadaş. Bulmuş 15 - 20 milyon yarım akıllı conconları takılıyo işte. kaldı ki tazminat almadan gitmeeezzz... Boşuna paratör demiyor insanlar...

6
9
yanıtYanıtla
YAPMA YAV!!:

NE DİYON BE OSSURUK

yanıt11
yanıt5
YAPMA YAV!!!:

EN BÜYÜK TÜRK TAKIMI OLAN GALATASARAY HABERLERİNE NİÇİN BU KADAR RUM TAKIM TARAFTARI GİRER ANLAŞILMAZ. KARŞIYAKALI MESUDE TÜRKLERİN YUNANLILARI DENİZE DÖKTÜĞÜNDE ARALARA SAKLANMIŞ BİR YUNANIN TORUNU OLSA GEREK.

9
4
yanıtYanıtla
dnzcnktr:

Bu adamda taktik denen hiç bişi yok gazla çalışıyor bir an önce istifa etmeli

9
2
yanıtYanıtla
ŞİKİ ŞİKİ BAHÇE:

NEDEN ŞİKEBAHCENIN TOPLA BASARILARINDAN FAZLA BASARISI OLDUGU ICIN MI :p

yanıt3
yanıt2
takipçi:

oto elektirige gitsin gaz teli kopmuş bay gazla calışan terimçik

yanıt1
yanıt0
Tüm 83 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title