Haberler

Emniyet, bir kız çocuğuna ait müstehcen fotoğraflar paylaşan kişiler için harekete geçti

Güncelleme:

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Twitter üzerinden bir kız çocuğuna ait müstehcen fotoğraflar paylaşan kişiler hakkında çalışmaların başlatıldığı bildirildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü açıklamasında, Twitter üzerinden bir kız çocuğuna ait müstehcen fotoğraflar paylaşıldığının tespit edildiği kaydedildi.

Açıklamada, hesabın kapatılması yönünde Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından Twitter şirketine resmi talep iletilerek, fotoğraflarla ilgili suç unsuru içeren paylaşımda bulunan sosyal medya hesabı kullanıcıları hakkında gerekli adli işlemlerin yapılması amacıyla çalışmaların başlatıldığı bildirildi.

Emniyet, bir kız çocuğuna ait müstehcen fotoğraflar paylaşan kişiler için harekete geçti

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Emniyet Genel Müdürlüğü Twitter Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (14)

Adınızı Yazın:

zaten ne kadar arsızı uğursuzu suçlusu varsa denetimli serbestlik veriliyor aldığı caza umurunda bile olmuyor kaldığı yerden devam ediyor suça birde yetmez gibi işlediği suçlardan yüzü kızalacağına iyi bir şey yapmış gibi elinde tesbih kolunada yaptırmış dövmeyi memlekette dayı dayı dolaşırlar yazıklar olsun diyorum

31
0
yanıtYanıtla
Ccc:

Öylelerine yaziklar olsun falan degil. O terbiyesizligi ahlaksizligi yapan yaptiran ortak olan herkesin kollarina bacaklarina allah tez gunde sakatlik ve hastalik versin. Öyle bir fotografi gördügümde bakmam bile. Ne igrenc, allah kahretsin onlari derim. Bazi sac bas kapatipta TECAVUZ SAHNESINE haaaa, haaaa hiiii hiiii diye gülebilen bayanlarin oldugu bir toplumdan ne beklersiniz? Onlara beddua etmek gerekiyor. Insan oyle bir hareketten utanc duyar.

yanıt0
yanıt0
ref:

Denetimli serbestlik verirler sorun değil

15
1
yanıtYanıtla
EGM bulsun:

Devletim EN AĞIR cezaları versin. . Bu ne yahu. . . Herkes kendine göre dayı. . . hökümat olmuş. .

15
1
yanıtYanıtla
ali taş:

devletim derken ????

yanıt0
yanıt1
SİVASLI İBOCAN:

GÜNAYDIN. . . . . . . . . . . . . . . . . !!!!!!!!!!!!!!!!

1
4
yanıtYanıtla
mustafa:

son zamanlarda çoçuk tecavüz ve istismarları artmaya başladı bu haberde gösteriyor ki bazı çevreler bunu sistematik olarak artırmaya çalışıyor insanlar internette fotoğraf paylaştıkça birşey yaptıklarını zannediyor ama aslında kendi kuyularını kazıyorlar paylaşılan bu fotoğrafların ne amaçla kullanıldığını takip etmek nerdeyse imkansız en güzeli hiç paylaşım yapmamak bu olayda o fotoyu paylaşanlardan çok yükleyeni bulmak lazım pisliğin başı o çünkü ve ağır bir ceza vermek lazım geleceğimiz için

3
0
yanıtYanıtla
46:

Polis jandarma yakalıyor mahkeme serbest birakkiyo bu suçlar devam ediyo yaşasın adalet

2
0
yanıtYanıtla
Ccc:

Paylasim yapan kisileri bile cezalandirmak gerekir.

0
1
yanıtYanıtla
Dilek:

O küçük kızın hayatı pskolojisi yaşayacakları kimsenin umrunda değil dimi. İnsanların hayatlarıyla oynamayın. Buna caydırıcı cezalar gelmeli. Ses kayıtları görüntüler artık delil olarak bile kullanılıyor. İnsanların özel hayatına saygı nerde

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title