Haberler

Camide uyuyakaldı, gece yarısı uyanıp ikinci kattan atlayınca hastanelik oldu

Güncelleme:

Çanakkale'de camide namaz sonrası uyuyakalan E.D., gece yarısı uyandı. Susadığı için kapıları kilitli olan caminin üst kat penceresinden atlayan E.D., ayağı burkulunca hastanelik oldu.

Çanakkale'de iki katlı camide namaz sonrası uyuyakalan E.D., gece yarısı kalkıp, kapıları kilitli olan caminin üst kat penceresinden atlayınca, ayağını burkup hastanelik oldu.

Olay, saat 01.30 sıralarında Kemalpaşa Mahallesi'ndeki Yalı Camii'nde meydana geldi. İkindi namazını camide cemaatle birlikte kılan E.D., ardından ikinci kata çıkıp, uykuya daldı. Camide akşam ve yatsı namazları kılınmasına karşın E.D. uyanmadı. Caminin imamı Kadir Çekiç, yatsı namazının ardından kapıyı kilitleyip çıktı.

SUSAYINCA PENCEREDEN ATLADI

Gece yarısı uyanıp, kapı kilitli olunca dışarı çıkmayı başaramayan E.D., çok susayınca ikinci kattaki pencereyi açıp bahçeye atladı. Ayağı burkulan ve acı içinde kıvranan E.D'yi gören cami tuvaletlerinde görevli Ertuğrul İnebolu, telefonla imamı arayıp durumu bildirdi. İmam Çekiç de polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından E.D. ambulansla Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Cami imamı Kadir Çekiç, "Vatandaş ikindi namazında da camideydi. Camiye girince uyuya kalmış. Yukarıda olduğundan haberimiz yoktu. Kapıyı kilitlemiştik. Susamış, su içmek için ikinci kattan atlamış. Caminin ön tarafından ayakkabılığın üzerine atlıyor. Ayağı burkulmuş. Olay sonrası bana bilgi verdiler, gelince bu manzarayla karşılaştım" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Kemalpaşa Mahallesi 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (19)

Güneş:

Camilerin kapıları hiç bir zaman kilitlenmemeli; sürekli açık olmalıdır; cami kapılarını kilitleyen hocalar cezalandırılmalıdır.

13
31
yanıtYanıtla
Sıradan Vatandaş:

Sonra her gece bir Cami boşaltsın hırsızlar. . .

yanıt7
yanıt0
cıngıllı:

melekler kurtaramamış demek:))

2
25
yanıtYanıtla
İlginç:

Camiinin kapısı mı kitlenir.

10
17
yanıtYanıtla
TR:

kilitlenir çünkü Bursa ulu cami sabaha kadar açık kalıyordu daha sonra kendini bilmez ipsiz sapsızlar gelmeye başlayınca artık kilitliyolar güzel kardeşim

yanıt10
yanıt0
İmam:

Cami açık olsun diyenler. Benim camii 24 saat açık evsizin biri otele çevirdi 1 aydır burda hayır namaz kılsa içim yanmaz. Otel gibi kullanıyor arada yemekte veriyoruz. Zorla çıkarmsk zorunda kaldık. Allah inancı zayıf insanlar Allah ın evi dinlemez her türlü kötülüğü yaparlar.

17
1
yanıtYanıtla
cıngıllı:

senin cami nerde lan ben de gelecem yemek var mı? yalandan yatıp kalkarım namaz kılarım, sen de prim yaparsın bak bu adamı islama dönderdim diye

yanıt2
yanıt11
hakan gardas:

Adami cami misafir etmis haberi yok keske bekleseydi sabah namazini, da kilip evine giderdi.

16
1
yanıtYanıtla
SİVASLI İBOCAN:

Hocaefendi içeriyi dolaş , çıkmayan varsa emniyet var, sen çıktın gittin , Allahın evi Allaha emanet dersen böyle olur, önce tedbirini alacaksın, cami adabına uymayan varsada güvenlik güçleri ne güne duruyor. . ?? İşinize geldiği gibi konuşmayın, hoca hocalığını yapmalı, inancına uygun davranmalı, yaptığı hayrı göstermelik, desinlere değil ALLAHrızası için yapmalı. . . Bu sözlerimle YARASI OLAN GOCUNUR, GOCUNMAYANDAN ALLAH RAZI OLSUN. . . .

6
3
yanıtYanıtla
GEREĞİ:

Aynen malesef günümüzde imam varmı tartışılır, bence namaz kıldırma memuru dense resmiyette de uygun. önceleri iştah zevk şevk göreve bağlılık nasıldı, şimdi yaz tatilinde dahi devlet ekders adı altında çift maaş veriyor 2 ayda kelimeyi şehadeti bilmiyor çocuk. neden bu sürede izin almaz görevliler bilen varmı

yanıt0
yanıt0
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title