Haberler

Hakemden Skandal Karar, Avni Yıldırım'ın Hakkını Yediler

Güncelleme:

Türk boksör Avni Yıldırım, Dünya Boks Konseyi süper orta sıklet unvan maçında ABD'li Anthony Dirrell ile karşılaştı. Karşılaşmanın 10. raundunda Dirrel'in kaşı açılınca mücadeleye devam edemedi. Hakemler teknik nakavt kararı vermek yerine, Dirrell'i galip saydı. Hakemlerin kararı büyük tepki topladı.

ABD'nin Minneapolis kentindeki Armory Spor ve Etkinlik Salonu'nda yapılan maçta, kariyerinde 21 galibiyet, 1 yenilgi alan 27 yaşındaki Avni Yıldırım ile 32 galibiyet, 1 mağlubiyet, 1 beraberliği bulunan 34 yaşındaki Anthony Dirrell karşılaştı.

Hakemden Skandal Karar, Avni Yıldırım'ın Hakkını Yediler

10. RAUNDDA DİRREL'İN KAŞI AÇILDI

Müsabakanın 10. raundunda Dirrell'ın kaşı açıldı. Kanamaya müdahale eden sağlık ekibi, boksörün maça devam edemeyeceğini söyledi. Kaş açılmasının Avni Yıldırım'ın darbeleriyle değil maçın akışı içinde gerçekleştiğine hükmeden hakemler, teknik nakavt kararı vermek yerine karşılaşmayı o anda bitirdi.

Hakemden Skandal Karar, Avni Yıldırım'ın Hakkını Yediler

ABD'li boksör, hakemlerin 96-94 (Dirrell), 98-92 (Avni Yıldırım) ve 96-94 (Dirrell) puanlarını verdiği karşılaşmayı kazanarak WBC süper orta sıklet kemerinin sahibi oldu.

Kaynak: AA / Spor

Amerika Birleşik Devletleri Avni Yıldırım Spor Haberler

500

Yorumlar (16)

volkan:

Amarıga da kazanmak istiyorsan ya rakibini 2 kez saydıracaksın yada nakavt edeceksin yoksa bilmem nerenide yırtsan maçı alamazsın yazık olmuş Avni kardeşimize

25
1
yanıtYanıtla
Pala:

Türkün kaderidir bu. Savaşa savaşa kazandığını MASA''da kaybeder. İşte biz, o masa oyunlarını bozacak gücü hiç bulamamışız. Onlar HEPSİ, biz TEK. . !

16
3
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Avni Yıldırım ,,,,,GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU,dur...kahrolsun batılılar..

11
0
yanıtYanıtla
Yorgo:

Çok Dogru Söylüyorsun Dayı.

yanıt4
yanıt0
DÜRBÜNLÜYE:

SEN BATIDASIN NE OLACAK. . . ŞİMDİ. . . .

yanıt0
yanıt0
VATANSEVER:

benim anlamadığım şu. yıllar önce rahmetli sinan şamil sam oliver maccal maçında sinanın kaşı açılmıştı. çok iyi dövüşmesine rağmen sırf kaşı açıldığı için. hakemler sinanı mağlup etmişti. şimdide avni yıldırım çok iyi iş çıkardı rakibinin kaşınıda açtı. çokta iyi çalıştı. ama yine biz mağlup olduk. batıdan da bunların adaletinden de hiç bir cacık olmaz. bunlardan medet umanlara duyururlur

5
0
yanıtYanıtla
1616:

98-92 (Avni Yıldırım) bu sonuç yeterlidir. alman hakem verdi.

4
0
yanıtYanıtla
Hamdi Gurkaynak:

Bu bir Muslumanlik - Hristiyanlik savasi degildir ring''de uygulanan, Bu bir Buyukluk - Kucukluk savasidir. Amerika mi buyuktur Turkiye''den. Trump''in sozlerini hic unutmayin. ''Make America Great Again'' MAGA.

3
1
yanıtYanıtla
R Soldado:

amerikan oyunlarna hoş geldiniz

4
0
yanıtYanıtla
Doyrt:

Gavurdan dost olunurmu

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title