Haberler

Asker eğlencesinde 11 el ateş eden Fatih Bulut'un menajerinden ilginç savunma: O kendini bilen biri

Güncelleme:

Katıldığı asker eğlencesinde belindeki silahı çıkartarak 11 el havaya ateş eden şarkıcı Fatih Bulut'un menajeri, 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak "Fatih Bulut çok bilinçli biri, o silah ona zorla verildi." dedi

Çok Sevdim Yalan oldu şarkısıyla kısa sürede ünlenen şarkıcı Fatih Bulut, katıldığı asker eğlencesinde belindeki silahı çıkartarak 11 el ateş etti. Görüntülerin kısa sürede olay olmasının ardından açıklama yapan menajer Fatih Demir, şarkıcıyı savundu.

"NORMALDE YAPMAZ AMAASKER EĞLENCESİNDE OLDUĞU İÇİN YAPTI"

Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına telefonla bağlanan menajer Fatih Demir, açıklamasıyla herkesi şaşkına çevirdi. Demir açıklamasında şunları söyledi: "Fatih'in katıldığı kendi öz yeğeninin asker eğlencesiydi ve Niğde'de katıldı. Normalde böyle bir şey yapmaz ama o anda asker eğlencesi olduğu için böyle bir olayla gündeme geldi. Ben o gün kendisiyle beraber değildim. Onun öz yeğeninin asker eğlencesi, bu durum yeğeni olduğu için normalleşmiyor tabi ki de."

Asker eğlencesinde 11 el ateş eden Fatih Bulut'un menajerinden ilk açıklama: O kendini bilen biri

"SİLAHI BİRİSİ ZORLA VERMİŞ"

"Cahillik demeyelim bu duruma. Fatih Bulut kendini bilen bir insan. Bu konu çok uzatıldı, uzatılmaya da devam edecek. Biz Fatih'le uzun zamandır turnelerdeyiz. Fatih'in orada ateş ettiği tabanca zaten kuru sıkı. Fatih Bey daha yeni uyandı, hazırlandığında açıklama yapacağız. Silah ruhsatlı bir tabanca değil. Orada birinin zorla verdiği bir tabanca. Olayı tasvip etmiyorum."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Fatih Bulut Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500

Yorumlar (29)

ooo:

bunlarda sanatçı olmus haber oluyor ya :)))

21
0
yanıtYanıtla
aaa:

herkese sarkıcı ünlü artist muamelesi yaparsanız olacağı bu

20
0
yanıtYanıtla
ASLI:

menajer aamaa galiba :) yalan söylerken insan bi düşünür ne kadar inandırıcı diye. . .

11
0
yanıtYanıtla
Avni:

nerelerdesin aslım çok özledim seni

yanıt2
yanıt1
ASLI:

AVANAK AVNİ Vermem sana (gönül) :D

yanıt2
yanıt1
MEMATI:

ASLI KIZZ SEN HALA YASIYORMUSUN.

yanıt2
yanıt0
sakine sağlık:

aslı ver kurtul

yanıt1
yanıt1
MEMATI:

BIR AYI DAHA CIKTI BASIMIZ BIR BU EKSIKDI YAAA

9
1
yanıtYanıtla
txx:

bu mu sanatçı allahın krosu

10
0
yanıtYanıtla
Maviş:

Bu adam insanın midesini bulandırıyor

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title