Haberler

Arda Turan'ın Eşi Aslıhan Turan'dan Kendisine "Kezo" Diyen Kişiye Tokat Gibi Cevap

Güncelleme:

Futbolcu Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan önceki gün yeni yaşını sürpriz bir partiyle kutladı. Doğum günü fotoğrafına gelen olumsuz yorumu gören Doğan, takipçisine tokat gibi cevap verdi.

Başakşehir futbolcusu Arda Turan, önceki gün yeni anne olan eşinin 33'üncü doğum gününü yaptığı sürpriz partiyle kutladı. Aslıhan Doğan Turan, bir Instagram hesabının paylaştığı doğum günü fotoğrafına "Kezolar bir arada" yorumunu yapan kişiye tokat gibi bir cevap verdi.

ASLIHAN'DAN TAKİPÇİSİNE TOKAT GİBİ CEVAP

2 ay önce anne olan Aslıhan Doğan Turan'ın 33'üncü yaş gününü kutladı. Önceki akşam sürpriz parti organize etti. Partiye spor, sanat ve cemiyet hayatından ünlü isimler katıldı. Instagram'da yayınlanan parti fotoğraflarını, takipçiler yorum yağmuruna tuttu. Bir takipçinin 'Kezolar hep bir arada' demesinin üzerine Aslıhan Doğan Turan, 'Keşke seni de çağırsaymışız' diye cevap verdi.

Arda Turan'ın Eşi Aslıhan Turan'dan Kendisine 'Kezo' Diyen Kişiye Tokat Gibi Cevap

Arda Turan'ın Eşi Aslıhan Turan'dan Kendisine 'Kezo' Diyen Takipçisine Tokat Gibi Cevap

Arda Turan'ın Eşi Aslıhan Turan'dan Kendisine 'Kezo' Diyen Takipçisine Tokat Gibi Cevap

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aslıhan Doğan Arda Turan Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (30)

son aston martin:

adam tam bir keko, karıda tam bir kezo. Bu gayet net.

68
9
yanıtYanıtla
ZEYNEPPP:

nasılda kolay kalp kırıyorsunuz? kardeşim hazmetmiyorsanız takip etmeyin. ne diye insanların hakkına giriyorsunuz? ben kınamamak adına izlemem de takip de etmem. kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez ki?

24
17
yanıtYanıtla
pazra:

kezosun tabi nesin ya. .

24
4
yanıtYanıtla
Tarafsız:

Ulan çok ağır cevap vermiş bee yuh yani tokat değil bu uçar tekme füze resmen hatta atom bombası !

25
3
yanıtYanıtla
nevzat:

KEZO kim söylemişse az bile söylemiş

22
5
yanıtYanıtla
CONI:

adam HASTANEDE SILAH SIKTI hala ortalarda dolaniyo YAZIKLAR OLSUN

23
2
yanıtYanıtla
biklo:

kabasakalla safinaz işde .

22
2
yanıtYanıtla
sahin gun:

bu kocasindanda rezil cikti, gerci oyle olmazsa yaninda ne isi var

18
3
yanıtYanıtla
ADALET MAALESEF ZENGİNDEN YANADIR:

ARDA TURAN HASTANEYE SİLAHLA BASKIN YAPMIŞTIR VE BU DA CEZA KANUNUNDA VE HATTA ÖRF ADETTE SUÇ TEŞKİL ETMEKTEDİR. 30 OCAKTAKİ MAHKEMEDE ARDA TURAN CEZAEVİNE GİRMELİDİR.

19
1
yanıtYanıtla
Realist:

Laf söyledi bal kabağı.

15
2
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title