Haberler

25 Çift Aynı Anda Mutluluğa "Evet" Dedi

25 çift aynı anda mutluluğa "evet" dediİSTANBUL - Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen 'Toplu Düğün Şöleni'yle 25 çift Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'nın kıydığı nikahla evlendi.

25 çift aynı anda mutluluğa "evet" dedi

İSTANBUL - Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen 'Toplu Düğün Şöleni'yle 25 çift Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'nın kıydığı nikahla evlendi. Nikah programında Abdullah Taşçı ve kardeşi Mehmet Taşçı aynı anda 'evet' diyerek dünya evine girdi

Bağcılar Belediyesi tarafından Bağcılar Belediyesi Halk Sarayı'nda 'Toplu Düğün Şöleni' düzenlendi. Program Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından nikah merasimine geçildi. İhtiyaç sahibi 25 çift, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'nın kıydığı nikahla dünya evine girdi.

"'Mutlu yuva, huzurlu toplum' diye yola çıktık"

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, çiftlere mutluluklar dileyerek, "Bağcılar'da 22 yıl önce 'mutlu yuva huzurlu toplum' diye yola çıkmıştık. Birçok sosyal projelere imza attık. Her yıl 100 çifti hedeflemiştik, ama bugün bakıyoruz ki her gün sayı da azaldı, 25'e indi. Bu demek ki bine yakın çiftimizi evlendirmiş olduk, hayırlı iş adamlarımızın katkısıyla. Belediye olarak sosyal projelere yenilerini eklemeye devam ediyoruz. Biz Bağcılar ailesi olarak çalışmalarımızı yürütüyoruz. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz. Onlara güzel, huzurlu, kavgasız bir ömür temenni ediyorum" dedi.

"Çok mutluyuz, heyecanlıyız"

Törende nikahlanan çiftlerden Ümmühan Çetinkaya, "Öncelikle Bağcılar Belediye Başkanıma teşekkür ediyorum. 20 senedir burada yaşıyorum. Bu etkinlik çok güzel bir etkinlik. Devam etmesini istiyorum ihtiyaç sahibi gençler için" şeklinde konuştu. Eşi Soner Çetinkaya, "Mutluyuz, çok mutluyuz. Heyecanlıyız.Verilen öğütleri de dinlemeye çalışacağız" dedi.

Kardeşler aynı anda 'evet' dedi

Nikah programında Abdullah Taşçı ve kardeşi Mehmet Taşçı aynı anda 'evet' diyerek dünya evine girdi. Kardeşlerden Abdullah Taşçı, çok mutlu olduğunu belirterek, "Kardeşimle birlikte bu yola geldik. Umduğumdan daha güzel oldu. Kardeşimle birlikte aynı zamanda evlenmemiz çok mutlu etti beni, çok güzel bir duygu. Eşimle 11 senedir birlikteyim" dedi. Eşi Semra Taşçı, "Hep bugünü bekliyorduk, bugünü hayal ediyorduk. Güzel bir gün. Aynı anda evlendik" şeklinde konuştu.

Kardeşlerden Mehmet Taşçı ise, "Çok güzel bir duygu, tarifsiz bir duygu. Bu kadar güzel olacağını tahmin edemedik, çok güzel oldu. Aramızda 3 yaş var. Aynı okula gittik, aynı okuldan mezun olduk. Ben nereye kendi de oraya" ifadelerini kullandı.

Evlenen çiftlere ev eşyaları hediye edildi. Tören, takı merasimi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bağcılar Belediyesi Lokman Çağırıcı Kuran-ı Kerim Mehmet Taşçı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title