Haberler

Vicdansız Annenin Boğduğu 4 Yaşındaki Küçük Çocuk Yaşamını Yitirdi

Güncelleme:

Adıyaman'da 45 gün önce öz annesi tarafından hastanede boğularak öldürülmeye çalışılan 4 yaşındaki küçük çocuk yaşam mücadelesini kaybetti.

Adıyaman'da 45 gün önce öz annesi tarafından hastanede boğularak öldürülmeye çalışılan 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

ANNESİ KÜÇÜK ÇOCUĞU BOĞMAYA ÇALIŞTI

Yaklaşık 1 buçuk ay önce Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde meydana gelen olayda, Atatürk Bulvarı Köy Hizmetleri kavşağında ikamet eden Zeynep A., boşandığı eşinden olan 4 yaşındaki kızı Zekiye S.'nin aniden fenalaşması sonucu 112 Acil Sağlık ekiplerinden yardım istedi. Kısa sürede ilk müdahalesi yapılan Zekiye S., Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Baygınlık ve kusma şikayetiyle hastaneye yatışı yapılan çocuk, iddiaya göre öz annesi Zeynep A., tarafından elbisenin kol kısmı ile boğularak, öldürülmeye çalışıldı. Yaklaşık 15 dakika boyunca nefessiz kalan Zekiye S.'nin kalbi durunca anne Zeynep A. bağırarak sağlık görevlilerinden yardım istedi. Sağlık çalışanlarının yaptığı müdahaleler sonucunda çocuğun kalbi yeniden çalıştırıldı. Tekrardan hayata tutunan fakat beyin ölümü gerçekleşen Zekiye S., yoğun bakım ünitesine alındı.

VİCDANSIZ ANNE TUTUKLANDI

Yaşanan bu olayın ardından gözaltına alınan anne Zeynep A. ile N.Ç. isimli şahıs sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi. N.Ç. adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken anne tutuklanarak cezaevine gönderildi. 4 yaşındaki çocuğunu boğarak öldürmeye çalışan Zeynep A.'nın yaklaşık 1,5 ay önce Mardin'den Adıyaman Adliyesine atandığı, memur olarak 45 gündür Adıyaman Adliyesinde görev yaptığı ve yaklaşık birkaç gün önce ise Ankara'ya tayininin çıktığı öğrenildi.

45 GÜNÜN SONUNDA YAŞAMINI YİTİRDİ

Beyin ölümü gerçekleşen ve yaklaşık 1 buçuk ay hastanede yoğun bakım ünitesine bağlı olarak yaşam mücadelesi veren Zekiye S., 45 günün sonunda yaşamını yitirdi. Çocuk Yoğun Bakım Servisinden alınan cenaze hastanenin morguna kaldırıldı. Adıyaman Cumhuriyet Savcılığına konuyla ilgili bilgi verildi. Cumhuriyet Savcılığı yetkilileri otopsi için morga geldi. Yapılan otopsi sonrasında çocuğun nereye defnedileceği kararını babasının vereceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adıyaman Üniversitesi 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (20)

cxcx:

Allah belanı versin senin

15
0
yanıtYanıtla
ADALET:

içerde senin bogazını bi güzel sıkarlar merak etme sen

12
0
yanıtYanıtla
FAZİLET:

ALLAHIM NE GÜZEL SAĞLIKLI BİR BEBEK VERMİŞ GETİRMİŞSİN DÖRT YAŞINA . aLLAHIM CAN VERMİŞ SEN CANI ALMIŞSIN. KOYAYDIN BİR OLMAYANIN KAPISINA BU DENLİ İSTEMİYORSAN. NASIL BAKILIRDI O ÇOCUĞA PRENSES GİBİ. . . YAZILANLAR BOŞ ANNE CİNNET GEÇİRMİŞ VİCDANIYLA BAŞBAŞA KALINCA ANLAR VE BİR ÖMÜR BOYU OZAP YAKASINI HİÇ BIRAKMAZ İNŞALLAH. . . .

11
0
yanıtYanıtla
FUNDISH:

ne annesi be insan bile değilsin sen cani pislik

10
0
yanıtYanıtla
nk35:

bir annenin böyle bir şey yapabilmesi için ya aklını yitirmiş olması yada cani ruhlu olaması lazım. . o çocuğun yaşadığı acıların mislini yaşar umarım. her anı ızdırap içinde geçecek.

9
0
yanıtYanıtla
Xxy:

Hay senin analigina....

9
0
yanıtYanıtla
ÖZLEM:

bu adi kadına anne demeyin ya

8
0
yanıtYanıtla
Tunceli Hıdır62:

Benim 10 yıldan sonra evladım oldu, nasıl kıymetlim benim, kazancımı eğitimine harcıyacağım ama bunlar nasıl insan böyle.

8
0
yanıtYanıtla
YAZIK YAZIK:

BİR DK ZEVKİN İÇİN YAPTIĞIN ÇOCUĞU ZEVKMİ SANDIN BOĞMAYI ALLAHTAN KORKMADINMI CANİ

6
0
yanıtYanıtla
kamboçyalı:

Dilerim içeride daha beter şekilde geberesin. Anne değilsin insan da değilsin. . Sen bir canisin , aşağılık bi şerefsizsin. . Mübarek 3 aylar başlangıcından Allah daha beterini sana yaşatsın haysiyetsiz , karaktersiz. . .

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title