Haberler

Verem Konulu Resim, Şiir ve Kompozisyon Yarışması Sonuçlandı

Verem Savaş Eğitim ve Propaganda Haftası etkinlikleri kapsamında öğrenciler arasında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışması sonuçlandı.

Verem Savaş Eğitim ve Propaganda Haftası etkinlikleri kapsamında öğrenciler arasında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışması sonuçlandı.

Kayseri Tabip Odası toplantı salonunda düzenlenen ödül törenine İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Sönmez, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Arda Borlu, İl Sağlık Müdürlüğü Bulaşıcı Hastalıklar Şube Müdürü Dr. Nermin Yaprak, Kayseri Verem Savaş Derneği Başkanı Gülseren Tokmak, dernek yöneticileri öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

Yarışmada, ilköğretim okulları arasında resim kategorisinde İMKB İlköğretim Okulu Öğrencisi Dilara Demir, şiir kategorisinde Huriye Eren İlköğretim Okulu öğrencisi Pakize Coşkun, kompozisyon kategorisinde Ziya Gökalp İlköğretim Okulu öğrencisi Bengisu Gökoğlan birinci oldu.

Ortaöğretim okulları arasında ise resim dalında Behice Yazgan Anadolu Kız Meslek Lisesi öğrencisi Türkan Yıldırım, şiir dalında Fatih Karcı Lisesi öğrencisi Dilek Zerin ve kompozisyon dalında Talas Lisesi öğrencisi Şeyda Nur Kefkir birincilik elde etti.

Dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

- KAYSERİ

Kaynak: AA / Yerel

İl Sağlık Müdürlüğü Mehmet Sönmez Kayseri Borlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title