Haberler

Varto'da Yardımı Muhraç Aileler Belirleniyor

Muş'un Varto İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (Sydv) Yardımları İçin Başvuran Ailelerin Maddi Durumlarını, Oluşturdukları Komisyonlar Tarafından İncelediklerini Belirtti.

Muş'un Varto İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) yardımları için başvuran ailelerin maddi durumlarını, oluşturdukları komisyonlar tarafından incelediklerini belirtti.

Konuyla ilgili olarak basın mensuplarına makamında bilgiler veren Kaymakam Mehmet Yıldız, SYDV'ye yardım alabilmek için başvuranların gerçekten fakir olup olmadığını incelemek için belirli komisyonlar oluşturduklarını ifade etti. Şimdiye kadar SYDV'ye yardım talebinde bulunan 3 bin 500 ailenin evlerini tek tek gezmeye başladıklarını ifade eden Yıldız "Belirlediğimiz memurlarımız köy ve mahallelerimizde ikamet edip yardım talebinde bulunan aileleri inceliyor. Yapılan incelemeler sonucunda gerçekten ihtiyacı olanları tespit edeceğiz. Amacımız gerçek ihtiyaç sahiplerini tespit etmektir" dedi.

(FÇ-MET-Y) 04.06.2008 16:16 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title