Haberler

Van Eski Milletvekili Bayram İfade Vermek Üzere Adliyeye Geldi

Van Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Ekiplerinin Kamu Kurum ve Kuruluşlarının İhalelerinde Yolsuzluk Yaptığı Gerekçesiyle 9 İlde Başlattığı Operasyon Kapsamında Aranan Eski Van Milletvekili Mustafa Bayram Bugün Oğlu Hişar Bayram ile Birlikte İfade Vermek Üzere Van Adliyesine Geldi.

VAN Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin kamu kurum ve kuruluşlarının ihalelerinde yolsuzluk yaptığı gerekçesiyle 9 ilde başlattığı operasyon kapsamında aranan eski Van Milletvekili Mustafa Bayram bugün oğlu Hişar Bayram ile birlikte ifade vermek üzere Van Adliyesine geldi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi'nin yaklaşık 4.5 ay önce savcılık kararıyla bazı müteahhitlerin telefonlarını teknik takibe alması sonucu başlayan operasyon kapsamında 18 gün önce 24 kişi ifadelerinin alınması için savcılığa çıkarılmıştı. Van Cumhuriyet Savcısı Akın Karakaş tarafından ifadeleri alınan 24 kişiden 6'sı savcılıktaki sorgularının ardından serbest bırakıldı. Tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen 18 kişiden 17'si 'Örgüt kapsamında ihaleye fesat karıştırmak, örgüte üye olmak, ihale kanununa muhalefet ve cürüm işlemek amacıyla teşekkül oluşturmak' suçlarından tutuklanarak cezaevine konuldu. Van eski Milletvekili Mustafa Bayram'ın da aralarında bulunduğu 13 kişinin ise aranmasına devam ediliyordu.

İhale yolsuzluğuna adı karışan ve hakkında arama kararları bulunan Van eski Milletvekili Mustafa Bayram ve oğlu Hişar Bayram bugün saat 16.00 sıralarında avukatları Hüsnü ayhan ile birlikte Van Adliyesi'ne geldi. Mustafa Bayram ve oğlu Hişar Bayram'ın ifadelerinin alınması devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title