Haberler

Van: Ercişli Başarılı Atletlere Ödül

Ankara'da Yapılan 'Atatürk'ü Anma Koşusu'nda Van'ı Zirveye Taşıyıp, Takım ve Ferdi Sıralamada Türkiye 1 ve 2.'si Olan Van'ın Erciş İlçesi Erkek Yatılı İlköğretim Bölge Okulu ile Çelebibağı Belediyesi Atletizm Takımları Ödüllendirildi

Ankara'da yapılan 'Atatürk'ü Anma Koşusu'nda Van'ı zirveye taşıyıp, takım ve ferdi sıralamada Türkiye 1 ve 2.'si olan Van'ın Erciş İlçesi Erkek Yatılı İlköğretim Bölge Okulu ile Çelebibağı Belediyesi atletizm takımları ödüllendirildi

Başarılarının ardından antrenörleri nezaretinde ilçeye dönen şampiyon atletler, İlçe Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu tarafından makamda kabul edildi. Ziyaret sırasında konuşan Kaymakam Kurtoğlu, alınan başarıdan ötürü mutluluk duyduğunu söyledi. Örencilerden sporda olduğu gibi, derslerde de başarı göstermelerini isteyen Kurtoğlu, "Büyük bir başarıyla ilçeye dönmeniz, Van olarak hepimizi gururlandırmıştır. Sizler ilimizi temsilen Ankara'da yarışıp, kendi alanınızda Türkiye 1 ve 2.'si oldunuz. Sizleri ve emeği geçenleri yürekten kutluyorum" dedi.

Çelebibağı Belediye Başkanı Kutbettin Türkmenoğlu ise geçen yıl takımlarının Türkiye Şampiyonu olduklarını anımsatarak, atletizmde Van İli olarak kısa süre içinde çok iyi bir yere geldiklerini söyledi. Çelebibağı Belediyesi Spor Kulübü olarak faaliyetlerine ara vermeden devam edeceklerini anlatan Türkmenoğlu, "Gerek Erciş YİBO, gerekse bizler Van'ı Türkiye'ye en iyi şekilde tanıttık. Yerel yönetimler olarak bizler bölgemizin çocuklarına katkı sunmaya devam edeceğiz. Şampiyon atletlere katkı sağlayan herkese Ercişli sporcularımız adına teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından İlçe Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu atletleri birer Cumhuriylet altına ile ödüllendirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title