Haberler

Van'da Terör ve Silah Operasyonu

Van Emniyet Müdürlüğü Ekipleri Tarafından Düzenlenen Operasyonlarda, Maoist Komünist Partisi (Mkp) Terör Örgütü Üyesi 1 Kişi Yakalanırken, Süphan Mahallesi'nde Bir Eve Düzenlenen Baskında da 1 Adet Kaleşnikof Marka Tüfek ile 2 Adet Dürbün Ele Geçirildi.

Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarda, Maoist Komünist Partisi (MKP) terör örgütü üyesi 1 kişi yakalanırken, Süphan Mahallesi'nde bir eve düzenlenen baskında da 1 adet kaleşnikof marka tüfek ile 2 adet dürbün ele geçirildi.

Yapılan açıklamada göre, TEM Şube Müdürlüğü'nce MKP isimli terör örgütüne yönelik başlatılan operasyonda, illegal terör örgütü mensubu olan S.L. isimli şahıs yakalandı. İkametinde yapılan aramada, illegal terör örgütüne ait yayınlar ile el yazısı örgütsel dokümanlar ele geçirilen zanlı, sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

TEM Şube Müdürlüğü ekipleri ile İl Jandarma Komutanlığı'nca müşterek yapılan çalışmada ise Süphan Mahallesi'nde ikamet eden N.Y. isimli şahsın ikametinde 1 adet kaleşnikof marka tüfek ile 2 adet dürbün ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlı N.Y.'nin sevk edildiği adli makamlarca serbest bırakıldığı açıklandı.

(MET-MET-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title