Haberler

Vali Ustaoğlu, Engellilerle Bir Araya Geldi

Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün düzenlediği organizasyonla engellilerle kahvaltıda buluştu.

Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün düzenlediği organizasyonla engellilerle kahvaltıda buluştu.

Bitlis'in Ahlat ilçesinde bulunan Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezinde yaşayan engellilerle Bitlis Tarihi Paşahan'da bir araya gelen Ustaoğlu, hepsiyle tek tek ilgilenerek istek ve sıkıntılarını dinledi. Ellerine mikrofon alarak Ustaoğlu'na şarkı söyleyen engelliler, daha sonra Afrin'de Zeytin Dalı Harekatına katılan askerler için dua ettiler.

Vali Ustaoğlu, burada yaptığı konuşmada, "Devletin emaneti olarak gördüğümüz engelli kardeşlerimizin yüzünün gülmesi, mutlu ve huzurlu olmaları bizim en önemli önceliğimizdir. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüzün organizasyonuyla onların moral ve motivasyonunu üst seviyede tutmak için kahvaltıda bir araya geldik. Allah devletimize zeval vermesin. Ülkemizin geçirdiği bu kritik süreçte her birimiz üzerine düşen en önemli görevlerden biri moral, motivasyon ve dayanışmayı en üst seviyede tutmaktır. Bu anlamda dualarımızla Afrin'de mücadele veren kahramanlarımıza en büyük moral ve desteği vermemiz gerekiyor. Burada dilimiz döndüğü kadarıyla dua ederek moral vermeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Ahlat'ta 6 ay önce Engelsiz Yaşam Merkezini faaliyete geçirerek farklı illerden gelen engellileri misafir ettiklerini hatırlatan Ustaoğlu, şefkat ve merhamete en fazla ihtiyacı olan engellilerin devlet himayesinde bakıldığını vurguladı. Ustaoğlu, "Kış nedeniyle çok fazla sosyal faaliyet yapamıyoruz. İlkbaharda sosyal faaliyetlerle kardeşlerimizin yüzlerini güldürmeye çalışacağız. Morallerinin üst düzeyde olmasını sağlayacağız. Katılımlarından dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bitlis Afrin Ahlat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title