Haberler

Vali Hatipoğlu, Karda Kurtardığı İkizleri Ziyaret Etti

Balıkesir Valisi Selahattin Hatipoğlu, Kar Altındaki Köyde Mahsurken Kurtardığı Hamile Kadını Doğumevinde Ziyaret Edip Geçmiş Olsun Dileğinde Bulundu. Hatipoğlu, Can ve Canan Adlı İkiz Bebeklere de Birer Altın Hediye Etti.

Balıkesir Valisi Selahattin Hatipoğlu, kar altındaki köyde mahsurken kurtardığı hamile kadını doğumevinde ziyaret edip geçmiş olsun dileğinde bulundu. Hatipoğlu, Can ve Canan adlı ikiz bebeklere de birer altın hediye etti.

Savaştepe'nin Çamurlu köyünde ikamet eden Sevgül Avcı (37), karlar altındaki köyde yolların kapalı olması nedeniyle mahsur kalmış, kurtarma ekipleri de müdahale edememişti. Son çare olarak Vali Hatipoğlu'na ev telefonundan ulaşan ailenin yardım çağrısı üzerine harekete geçen Vali Selahattin Hatipoğlu, hamile kadının kurtarılması için seferber oldu. İş makineleriyle beraber önce ilçe yolunu, ardından Çamurlu köyünün yolunu açan Vali Hatipoğlu, beraberinde götürdüğü uzman doktor ve sağlık ekibine ilk müdahaleyi olay yerinde yaptırdığı kadını ambulansla Balıkesir Doğum ve Çocuk Bakımevine ulaştırmış, yapılan başarılı bir operasyonla Avcı, biri kız diğeri erkek ikiz bebek dünyaya getirmişti. Normal süresinden önce gerçekleşen doğumla dünyaya gelen ikizler kuvöze alınarak gerekli tedavileri sürdürüldükten sonra anne ve bebeklerin yaşamı normale döndü. Birkaç gün içinde tabur edilecekleri öğrenilen aileye bu akşam saatlerinde sürpriz şekilde ziyaret eden Vali Selahattin Hatipoğlu, "Can" ve "Canan" isimleri verilen bebekleri sevip birer altın hediye etti. Aileye geçmiş olsun dileğinde bulunan Vali Hatipoğlu, olay gününü asla unutamadığını, sonucun mutluluğa dönüşmesinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. Baba Durmuş Ali ve eşi, Vali Hatipoğlu'na tekrar teşekkür ederken, hayatlarını valiye borçlu olduklarını, hayatları boyunca kendisini minnetle anacaklarını belirttiler.

Vali Selahattin Hatipoğlu'nun akşam saatlerinde basından habersiz gerçekleştirdiği ziyaretin fotoğrafları Valilik Basın Bürosu tarafından tüm basın kuruluşlarına servis yapıldı.

(YU-) 25.02.2008 19:43 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title