Haberler

Son dakika haberi! Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yılı

Güncelleme:

Gelen son dakika haberlerine göre Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Akın mesajında, kuruluşunun 176. yıl dönümünde huzur ve güvenliğin teminatı olan Türk Polis Teşkilatı mensuplarının gününü kutladığını belirtti.

Gece gündüz demeden fedakarca görev yapan emniyet güçlerinin, halkın en zor anlarda sığındığı bir güven kapısı haline geldiğini vurgulayan Akın, çağın gereklerine uygun olarak hizmet kalitesini artırdığını ve teknik donanımını güçlendirdiğini ifade etti.

Vali Akın, Kırşehir'in geçmişte olduğu gibi bugün de asayiş ve güvenlik açısından en huzurlu iller arasında bulunduğuna işaret ederek, elde edilen bu başarının altında emniyet teşkilatının üstün gayretinin yanında kanunlara saygılı ve devletine bağlı Kırşehirlilerin büyük katkısı olduğunu aktardı.

Tecrübeli kadrosuyla suç ve suçlularla etkin mücadele eden polis teşkilatının, gerektiğinde devletin bekası ve kutsal değerler uğruna en değerli varlığı olan canını ortaya koyduğunu vurgulayan Akın, şunları kaydetti:

"Ülkemizin temel kurumlarından olan ve mazisindeki başarılarla milletimizin sevgisini ve güvenini kazanan polis teşkilatımızın tüm mensuplarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu duygularla, 176. kuruluş yıl dönümüne ulaşan Türk Polis Teşkilatı mensuplarının gününü kutluyor, görevini icra ederken şehitlik mertebesine ulaşan emniyet mensuplarımızı rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyorum. Halen görevi başında bulunan ve emekli olan teşkilat mensuplarımıza da aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum."

Kaynak: AA / Güncel

İbrahim Akın Kırşehir Haberler Son Dakika

title