Haberler

    Beşiktaş'ın İstemediği Vagner Love, Kendine Takım Arıyor

    Güncelleme:

    Beşiktaş'ın Brezilyalı golcüsü Vagner Love, Flamengo ile yapılan pazarlıklardan sonuç çıkmayınca takım kampına katılma kararı aldı.

    Forvet transferi yapabilmek için Alvaro Negredo ve Vagner Love ile yollarını ayırmaya çalışan Beşiktaş'ta iki oyuncunun da şu an için kendilerine kulüp bulamadığı öğrenildi. Tatilini ülkesi Brezilya'da geçiren Vagner Love siyah-beyazlı ekibin kamp çalışmalarına katılacak. Brezilyalı oyuncunun hiçbir takımla anlaşamadığı bu nedenle Beşiktaş'ta devam edecekmiş gibi hazırlık yaptığı belirlendi.

    VAGNER LOVE, BEŞİKTAŞ KAMPINA KATILACAK

    Flamengo Kulübü ile görüşen ve kariyerinin son yıllarını bu takımda geçirmek isteyen Vagner Love, bonservis sorununun çözülememesi nedeniyle Beşiktaş'ın kamp programına uyacak. İki kulüp arasında süren pazarlıklardan sonuç çıkmayınca Brezilyalı oyuncunun menajeri Love'a Türkiye'ye gitmesini söyledi.

    PAZARLIKLAR BİTENE KADAR BEŞİKTAŞ'TA

    Transfer piyasasının Temmuz ve Ağustos aylarında daha hareketleneceğini düşünen Vagner Love, iki kulüp arasındaki pazarlıklar bitene kadar, yeni sezona Beşiktaş forması altında hazırlanacak. Teknik Direktör Şenol Güneş'in kadroda istemediği golcü futbolcu, kulüplerin anlaşamaması halinde, kendisini Türkiye'den isteyen kulüpleri değerlendirmeye alacak.

    Flamengo ile pazarlıklarını sürdüren Beşiktaş Yönetimi ise pazarlıkların tıkanması halinde Love'u, Türkiye içerisinde yapmayı düşündüğü transferlerde takas olarak kullanmayı planlıyor.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Beşiktaş Flamengo Türkiye Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu?
    500

    Yorumlar (2)

    VANLI ANDSMERO:

    AYNI MEVKİYE 10 OYUNCU ALIRSANIZ ADAM TABİ OYNAYAMAZ. WAGNER LOVE UN KALİTESİ BELLİDİR. SUÇU ŞENOL GÜNEŞTE ARAYIN

    4
    3
    yanıtYanıtla
    ünal özer:

    tüpçü fikö, bırak karılarla gezip kulübün parasını yemeyi, borç tavan batıyosunuz bu sene saçtınız paraları tff ye hakemlere ama şampiyon da olamadınız bayernden de yediniz de yediniz, paralar suyunu çekti. love da koydu çocuğu size, bence sen utan istifa et yoksa sen bile batacaksın

    3
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title