Haberler

    Beşiktaş'ın İstemediği Vagner Love, Kendine Takım Arıyor

    Güncelleme:

    Beşiktaş'ın Brezilyalı golcüsü Vagner Love, Flamengo ile yapılan pazarlıklardan sonuç çıkmayınca takım kampına katılma kararı aldı.

    Forvet transferi yapabilmek için Alvaro Negredo ve Vagner Love ile yollarını ayırmaya çalışan Beşiktaş'ta iki oyuncunun da şu an için kendilerine kulüp bulamadığı öğrenildi. Tatilini ülkesi Brezilya'da geçiren Vagner Love siyah-beyazlı ekibin kamp çalışmalarına katılacak. Brezilyalı oyuncunun hiçbir takımla anlaşamadığı bu nedenle Beşiktaş'ta devam edecekmiş gibi hazırlık yaptığı belirlendi.

    VAGNER LOVE, BEŞİKTAŞ KAMPINA KATILACAK

    Flamengo Kulübü ile görüşen ve kariyerinin son yıllarını bu takımda geçirmek isteyen Vagner Love, bonservis sorununun çözülememesi nedeniyle Beşiktaş'ın kamp programına uyacak. İki kulüp arasında süren pazarlıklardan sonuç çıkmayınca Brezilyalı oyuncunun menajeri Love'a Türkiye'ye gitmesini söyledi.

    PAZARLIKLAR BİTENE KADAR BEŞİKTAŞ'TA

    Transfer piyasasının Temmuz ve Ağustos aylarında daha hareketleneceğini düşünen Vagner Love, iki kulüp arasındaki pazarlıklar bitene kadar, yeni sezona Beşiktaş forması altında hazırlanacak. Teknik Direktör Şenol Güneş'in kadroda istemediği golcü futbolcu, kulüplerin anlaşamaması halinde, kendisini Türkiye'den isteyen kulüpleri değerlendirmeye alacak.

    Flamengo ile pazarlıklarını sürdüren Beşiktaş Yönetimi ise pazarlıkların tıkanması halinde Love'u, Türkiye içerisinde yapmayı düşündüğü transferlerde takas olarak kullanmayı planlıyor.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Beşiktaş Flamengo Türkiye Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (2)

    VANLI ANDSMERO:

    AYNI MEVKİYE 10 OYUNCU ALIRSANIZ ADAM TABİ OYNAYAMAZ. WAGNER LOVE UN KALİTESİ BELLİDİR. SUÇU ŞENOL GÜNEŞTE ARAYIN

    4
    3
    yanıtYanıtla
    ünal özer:

    tüpçü fikö, bırak karılarla gezip kulübün parasını yemeyi, borç tavan batıyosunuz bu sene saçtınız paraları tff ye hakemlere ama şampiyon da olamadınız bayernden de yediniz de yediniz, paralar suyunu çekti. love da koydu çocuğu size, bence sen utan istifa et yoksa sen bile batacaksın

    3
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title