Haberler

"Ustalar Saygı"nın Konuğu Erol Evgin

Beşiktaş Belediyesi'nin düzenlediği "Ustalara Saygı" etkinliği, 40 yıldır sanat hayatının içinde olan müzisyen Erol Evgin için yapılacak.

Beşiktaş Belediyesi'nin düzenlediği "Ustalara Saygı" etkinliği, 40 yıldır sanat hayatının içinde olan müzisyen Erol Evgin için yapılacak. Park Buluşmaları kapsamında açık havaya çıkan "Ustalara Saygı - Yaz Esintisi" toplantısı, Beşiktaş Belediyesi Abbasağa Parkı'nda, 21 Temmuz Pazartesi akşamı saat 21.00'de gerçekleştirilecek.

Müzisyenliği, yorumculuğu, oyunculuğu, mimarlığı, ressamlığı, televizyonculuğu ile kültür ve sanat hayatında "çok yönlü sanatçı" kavramının karşılığı olan Erol Evgin için düzenlenen etkinlikte, başrol Evgin'in şarkılarında olacak. Evgin'in "İşte Öyle Bir Şey", "Sevdan Olmasa", "Seni Sevmek İbadetim", "Sen Unutulacak Kadın mısın", "Bir de Bana Sor", "Etme Eyleme" gibi unutulmayan şarkılarını, Cahit Berkay, Coşkun Demir, Fuat Güner, Hakan Aysev, sanatçının oğlu Murat Evgin, Sibel Gürsoy, Suat Suna, Yasemin Uludoğan, Zerrin Özer ve Zeynep Alasya seslendirecek. Gecede sanatçılara Firuz İsmailov, Zafer Şanlı, Mertol Şalt ve Emir Özoğlu'dan oluşan Erol Evgin Orkestrası da eşlik edecek.

Faruk Şüyün'ün hazırladığı ve yöneteceği "Ustalara Saygı - Yaz Esintisi" toplantısının sürprizi ise Ali Saydam, Prof. Dr. Bülent Özer, sanatçının mimar kızı Elvan Evgin Sheehan, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Mahir Güven, Mustafa Oğuz, Nebil Özgentürk, Sunay Akın ve Zeynep Talu'nun, Evgin'in renkli sanat-hayat yolculuğundaki tanıklıklarını seyircilerle paylaşacağı "Hisseli Harikalar Kumpanyası" olacak. 30 yıl sonra yeniden seyirci ile buluşan ve başrolünü yine Erol Evgin'in canlandırdığı ünlü müzikal, 1980 versiyonundan görüntülerin yanı sıra son röprizinden Ethel Mulinas, Ezgi Mola, Metin Keçeci, Nevin Özlem, Nuri Gökaşan, Selahattin Taşdöğen ve Umut Kurt'un geceye katılımıyla bir kez daha seyircilerle bulaşacak. Müzikalin yönetmeni Haldun Dormen de gecenin bir başka konuğu.

Etkinlikte, Erol Evgin'in 25. Sanat Yılı kutlamasından, 2007 yılında açtığı resim sergisinden, çeşitli kliplerinden ve rol aldığı filmlerden kısa görüntüler de izleyicilere sunulacak. (ANKA)

(GO/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title