Haberler

Ünlü Satranç Ustası Kasparov Hayranlarıyla Buluştu

Ünlü Satranç Ustası Rus Garry Kasparov, Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki Remzi Kitabevi'nde "Benim Ustalarım" Adlı Kitabını İmzaladı.istanbul'daki Hayranlarıyla Buluşan Kasparov, Düzenlenen İmza Gününde Satranç Severlerin Yoğun İlgisiyle Karşılaştı. Santranç Ustası Hayranları İçin Kitabını ve Satra...

Ünlü satranç ustası Rus Garry Kasparov, Kanyon Alışveriş Merkezi`ndeki Remzi Kitabevi`nde ¨Benim Ustalarım¨ adlı kitabını imzaladı.

İstanbul`daki hayranlarıyla buluşan Kasparov, düzenlenen imza gününde satranç severlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Santranç ustası hayranları için kitabını ve satranç tahtalarını imzaladı.

Rus Santranççı Kasparov, İş Bankası Kültür Yayınları tarafından yayımlanan ¨Benim Ustalarım¨ adlı kitabında, satranç ustalarının yaşamlarını ve önemli oyunlarını hem kendi yaşamıyla, hem de dönemin siyasal ve toplumsal olaylarıyla kesiştirerek anlatıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title