Haberler

Unlu Oryantal Tanyelı Modellık Yaptı

Cnr Imob Fuari'nda Bir Yatak Firmasinin Urunlerinin Tanitimi Yaparak İlk Defa Modellik Yapan Unlu Oryantal Tanyeli, Modellik ve Nisanlisi Alex Hakkinda Birbirinden İlginc Aciklamalar Yapti.

CNR IMOB Fuari'nda bir yatak firmasinin urunlerinin tanitimi yaparak ilk defa modellik yapan unlu oryantal Tanyeli, modellik ve nisanlisi Alex hakkinda birbirinden ilginc aciklamalar yapti.

Fiyati 2 bin ile 10 bin dolar arasinda olan yataklari tanitan Tanyeli , modelligin dans etmekten daha kolay oldugunu soyledi. Tanyeli, "Yapmis oldugum dans performanslari yaklasik 25 dakika suruyor ve cok terliyorum ve yoruluyorum. Bu 25 dakika'lik dans performansimda harcamis oldugum enerji ile 20 tane tanitimi rahatlikla yapabilirim. Ilk defa modellik yaptim anladim ki dans ederken aldigim her kurus hak ettigim bir kazanc" dedi.

Modellik mesleginin de zor bir meslek oldugunu soyleyen unu oryantal yanlis anlasilmak istenmedigini sadece Isbir Yataklarinin tanitimini yaptigi sirada yoruldugunu soyledi. Unlu oryantal 10 bin dolarlik ozel yapim stres yatagi satin aldi. Alex'e horlama yastigi alirken, cocuk yapmak istedigini soyleyen Tanyeli cocuk icin alisverise emzirme yastigi alarak basladi.

(IST-RA-BA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title