Haberler

Ünlü Oyuncu Nuri Alço, Hz. Mevlana'yı Canlandıracak!

Güncelleme:

Hollanda'dan gelen teklifi kabul eden Yeşilçam'ın usta ismi Nuri Alço, Hz. Mevlana'yı canlandıracak.

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Nuri Alço'ya Hollanda'dan teklif geldi. Alço, Mevlana'yı canlandıracak.

YILLARCA KÖTÜ ADAMI OYNADI, ŞİMDİ İYİ ADAM ROLÜNDE

Meslek hayatında 43 yılı geride bırakan Nuri Alço, iki yeni film 'Karımı Gördünüz mü?' ve 'Vallahi Hortladı' ile sevenleriyle buluşuyor. Alço, yıllarca canlandırdığı 'kötü adam' karakterinin aksine arkadaşlarının zor günlerinde yanında, gençlerin hayatına çekidüzen vermesi için elinden geleni yapan bir karakteri canlandırıyor. Amsterdam'dan kendisine bir teklif geldiğini söyleyen Alço, "Mevlânâ'yı oynatmak istediler" diye konuştu.

"MEVLANA'YI CANLANDIRMAMI İSTEDİLER"

Habertürk'ten Ekin Türkantos'a konuşan Alço, Amsterdam'dan bir proje geldi. Mevlânâ'yı oynatmak istediler. Yabancı bir yapım. Kısmet olursa önümüzdeki dönem için o var" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nuri Alço Amsterdam Hollanda Magazin Haberler

500

Yorumlar (32)

Yazıklar olsun:

islamı kötülemek için müthiş plan. Mevlana insan aşkından bahsediyordu sapıktı yakıştırması yapılacak herhalde. Allah size daha müthiş oyunlar kurar bekleyin! Kuyu kazan kendi kuyusunda boğulur eğer ki bu kuyu Allah dostu için ise!

6
4
yanıtYanıtla
şabat:

Adam oyuncu herkesi oynayabilir. Cahillik yapmayın

9
1
yanıtYanıtla
marco:

sonuçta oyuncu istediği role girer bunda tartışılacak birşey yok

5
4
yanıtYanıtla
Hızur çakurbeyli:

Adam oyuncu oyuncu Rol o rol gerçek hayatta Namusuyla Şeref’iyle yaşamış bi duayenden bahsediyoruz o zaman Erol taş gerçekte kötü mü Vallahi dünya Kralı Erol taş

7
1
yanıtYanıtla
yalan dünya:

giremez kardeşim oyuncu her role giremez yıllardır sapık tecavuzcu rolleri oynayan bi adam bu mubarek insanın rolunu oynayamaz sanki başka oyuncu kalmamış memlekette yazıklar olsun diyorum başka bir şey demiyorum bizim kadar atasını ceddini soyunu sevmeyen karalayan bir toplum daha yok dünyada sahip cıkacagımıza yerden yere vuruyoruz nediyeyim Allah hidayet versin hepimize

5
3
yanıtYanıtla
MEVLANAYA HAKARET:

MEVLANAYA HAKARETTTT. .

4
3
yanıtYanıtla
Ht:

Bi bu eksikti yanına birde çoşkunu al tam olsun

6
0
yanıtYanıtla
Nurettin coşar:

Rol ulan rol diyor mevlana olacak demiyor mevlana rolü yapacak diyor film diyor,oynayacak diyor mevlana olup cemaat kuracak demiyor.Allahın yobazları ya.

4
2
yanıtYanıtla
aykut:

Çarpılırsın lan ! :)

5
1
yanıtYanıtla
demko:

Kiyamete kadar serbestsin sonra cehennem kuruyucusu malike teslim edecekler sonra kim hazret kim mevlana sana gosterecekler

2
3
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title