Haberler

Ünlü manken Ece Gürsel'den Cesur Paylaşım!

Güncelleme:

Manken ve şarkıcı Ece Gürsel'in, Instagram hesabından yaptığı paylaşım bomba etkisi yarattı. Gürsel fotoğrafına, "Önce kendini sev" notunu yazdı.

2017 yılında 'Boş Duvarlar' isimli single ile gündeme gelen Ece Gürsel, sosyal medya hesabından paylaştığı cesur poz bomba etkisi yarattı. 36 yaşındaki manken ve şarkıcı, instagram hesabından yayınladığı cesur kareye, "Önce kendini sev" notunu yazdı.

Ünlü manken Ece Gürsel'den Cesur Paylaşım!

"KENDİMİ DAHA SEKSİ VE DAHA DİŞİ HİSSEDİYORUM"

Ece Gürsel, geçtiğimiz yıl verdiği röportajda, "Kendimi hiçbir zaman seksi bulmadım. İnsanlar öyle görmek istediler. Evde pijamalı Ece'yim. 35 yaşından sonra kendimi daha kadın, daha seksi ve dişi hissediyorum. Yeni yeni kendimin farkına varıyorum. Kendimi şimdi daha güzel buluyorum. Şimdi erkeklerin daha çok ilgisini çekiyorum. Önceden bedenime, medyadaki seksi kadına geliyorlardı. Şimdi gerçek Ece'ye geliyorlar" ifadelerini kullanmıştı.

Ünlü manken Ece Gürsel'den Cesur Paylaşım!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Ece Gürsel Magazin Haberler

500

Yorumlar (53)

misafir:

Bir milleti savaş olmaksızın yıkmak isterseniz, çıplaklığı ve zinayı genç nesilde yayın. Selahaddin Eyyubi

21
4
yanıtYanıtla
adamen:

yürüyen ET başka hiç bir özelliği yok olamaz insanı okumuş tanımışmı ki kendi bilsin

11
1
yanıtYanıtla
OTURTAN BOĞA:

İŞİ BU OLAN BİRİNİN NORMAL KIYAFETLERİYLE POZUNUN NESİ CESUR BE ARKADAŞ. POSTACININ RESMİ ELBİSESİYLE VERDİĞİ POZDAN NE FARKI VAR. POSTACILAR ÇOK MU CESUR YANİ? BIRAKIN BU HABERLERİ ARTIK YAHU.

12
0
yanıtYanıtla
OTURTAN BOĞA:

KİM BAKAR BUNDAN KELLİ SANA. ORTALIK SAHİPSİZ KALMIŞ ZAVALLI KEDİCİKLERLE DOLUYKEN. BEN BİR HAYVANSEVER OLARAK ADNANIN BİR KAÇ KEDİCİĞİNİN BAKIMINA TALİBİM.

11
0
yanıtYanıtla
Adıyamanlı:

Rabbim kendin den korkan kuldan utananlardan karşılaştırsin turkiyeyi ne hale getirdiniz inşallah yasaklanır bu gibi şeyler ne kadar ayıp şeyler kasapta ancak böyle çıplak görürsünüz ahirette kötü örnek olduğun için misliyle odersin

8
3
yanıtYanıtla
Enişte:

herkesin hesabı kendine, sanane. . !

yanıt3
yanıt1
....:

herkesin kendi ahireti değil mi arkadaşım. görmek istemiyorsan girme bakma görme. kendi hayatını yaşa. kendi ahiretin için çalış. milletin ahiretine karışma. yanacak olan o. acısını çekecek olan o.

yanıt4
yanıt2
murat:

sapıklık çocuk tacizinden vb bahsedersiniz yaptığınız haberlere bak bunlardan sizde sorumlusunuz

10
0
yanıtYanıtla
net:

B ravo

yanıt1
yanıt0
Bravo:

Reklamları izlediniz. Son çırpınışlar yaş 35, yok mu bir yapımcı, besteci, dizi teklifi falan, seneye 36

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title