Haberler

Ünlü İsimler Kimsesiz Çocuklara Destek Verdi

Güncelleme:

Kenan İmirzalıoğlu, Ajda Pekkan, Özcan Deniz gibi birçok ünlü isim MİKADER'in Çocuk Evleri Projesi için kamera karşısına geçti.

Minik Kalpler Derneği MİKADER, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın desteğiyle Çocuk Evler projesini hayata geçirdi. Kimsesiz çocukların sıcak ev ortamında büyüyebilmesi için onlara barınacak yer sağlamayı amaçlayan proje için, Özcan Deniz, Ajda Pekkan, Engin Altan Düzyatan, Erol Evgin, Kenan İmirzalıoğlu gibi ünlüler kamera karşısına geçti. Ünlü isimler, projeye destek için Çağan Irmak yönetmenliğinde çekilen filmde, kimsesiz çocuklarla birlikte rol aldı.

TV'DE GÖSTERİLECEK

Sevilen yıldızların çocuklarla birlikte çocukluk günlerine geri döndüğü filmler; kamu spotu olarak televizyon kanallarında gösterilecek. Çocuk Evleri projesi; kimsesiz çocukların beşsekiz kişilik gruplar halinde, bakıcıları eşliğinde yaşadığı sıcak evlerin sayısını artırmayı hedefliyor.

GÜÇLERİNİ MİNİKLER İÇİN BİRLEŞTİRDİLER

Daha önce Megastar Tarkan'ın da destek verdiği MİKADER, çocuklar için birçok farklı projeyi yürütüyor. Süperstar Ajda Pekkan, geçtiğimiz aylarda düzenlenen geleneksel MİKADER Balosu'nda da sahneye çıkmıştı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Engin Altan Düzyatan Kenan İmirzalıoğlu Özcan Deniz Ajda Pekkan Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title