Haberler

"Bir Kereden Bir Şey Olmaz" Diyerek Felaketi Yaşayan Gençlerin Soruşturmasında 'Büyükanne' Lakaplı Kadın Tutuklandı

Güncelleme:

Aydın'da, "Bir kereden bir şey olmaz." diyerek uyuşturucu hap kullanan 3 üniversite öğrencisinden 1'inin ölmesi, diğer 2'sinin ise hastanelik olmasıyla ilgili düzenlenen operasyonda, 'büyükanne' lakaplı kadın tutuklandı.

Aydın'da, kaldıkları öğrenci apartında "Bir kereden bir şey olmaz." diyerek sentetik uyuşturucu kullanan üniversiteli gençlerden biri, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olayla ilgili 'büyükanne' lakaplı 57 yaşındaki Sevilay A. adlı kadın tutuklandı.

"BİR KEREDEN BİR ŞEY OLMAZ"

Acı olay, Efeler ilçesi Zafer mahallesinde bir öğrenci apartında yaşandı. Bir süre önce kötü alışkanlıkları olan bir gruba takılan, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünde okuyan Onur Saçıkara, Muhammed Furkan Doğan ve Yunus Emre Karslıoğlu, "Bir kereden bir şey olmaz" diyerek metanfetamin isimli sentetik uyuşturucu hap satın aldı. Uyuşturucu kullanan 3 üniversite öğrencisinden 1'i öldü, diğer 2'si ise hastanelik oldu.

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Olayla ilgili gözaltına alınan 17 yaşındaki Doğuş D., savcının talimatıyla emniyetten serbest bırakıldı. Olayla ilgili tutuklanan 57 yaşındaki 'büyükanne' lakaplı Sevilay A.'nın torunu olan Doğuş D.'nin konuyla ilgili bir bağının olmadığının anlaşıldığı belirtildi. Sevilay A.'nın bir diğer torunu 16 yaşındaki E.A. ise gözaltına aldı. E.A.'nın emniyetteki ifadesinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandığı bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aydın Doğuş 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

kaktüs:

ben aydın da yasıyorum uyuşturucuyla işim olmadığı halde ben bile biliyorum o mahallede uyuşturucu satışının tavan olduğunu aydın polisi bilmiyormu sanki illa birinin ölmesi mi gerekiyor bunları yakalamak için

14
0
yanıtYanıtla
isbirlikci:

her sokak arasinda var satan belli icen belli ama kimse karismaz

yanıt3
yanıt0
aaaaaaaa:

haberlere hep torbacıların yakalandığını duyuyoruz. torbacılara tedarik eden dokunulamaz baronları neden tutuklamıyorlar.

5
0
yanıtYanıtla
Muhittin:

Yenilmezlerde ki Thanos cok hakli Dunya o kadar kalabalik ki artik kaldirmiyor insanlari Boylelerine acimayacaksiniz zevk icin ictiler aldilar zevki

3
2
yanıtYanıtla
burak:

muhittin dayı sen dünya için ne yaptın

yanıt1
yanıt0
alex:

kadın düşmanısınız hepiniz. işinize gelince dinden örnek verirsiniz ama bilmezsiniz bir kere bile peygamber efendimizin s. a. v böyle birseye kalkışmadıgını ve doğru bulmadıgını. ülkemizde cok cahil insan var ve bu gittikçe artıyor. yazık. . .

2
2
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Büyük anne değil,moruk canavar;((

3
1
yanıtYanıtla
HANIM SUYU ISIT:

BENİM KAYNANA DEĞİL Mİ O

4
0
yanıtYanıtla
halo:

abi halen uyuşturucu diyolar şu kimyasala bu eroin kokain gibi bişey değil direk komalık yapıyo 15 tane antibiyotiğe bedel bişey bu

3
0
yanıtYanıtla
GERÇEK:

ne ki bu uyuşturucu hap ? extacy denilen illetten mi bahsediliyor anlamadım. eroin denilen illet okey mi yani

yanıt0
yanıt0
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title