Haberler

Uncuoğlu'ndan Öztürk'e Ziyaret

AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu beraberinde Erenler İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu beraberinde Erenler İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk'ü makamında ziyaret etti.

Gündemle ilgili değerlendirmelerde bulunan Uncuoğlu konuşmasında; "Bugün esnaf ziyaretlerimize ve ev toplantılarımıza devam ediyoruz. Bütün gezilerimiz ve ziyaretlerimizde vatandaşımız özellikle istikrarın ve belirsizliğin nelere mal olduğunu iyi gördüğünü söylüyor. İstikrarsızlığın; ekonomik yönden, konut, otomotiv ve diğer iş sahalarında esnafımızın sıkıntı ve kapasite azalmasının yaşandığını müşahade etmişler. AK Partinin yeniden tek başına iktidara gelmesi gerektiğini, memlekette ki huzur sükun ve istikrar ortamının bozulduğunda nelere mal olduğunu çok net gördüklerini ve tek çıkar yolun da AK Parti olduğunu söylüyorlar. Bir yandan da diğer partilerin bu konuda hiçbir gayretlerinin olmadığını Türkiye'yi yönetecek bir iradelerinin olmadığını 7 Hazirandan sonraki süreçte bunu da gördüklerini söylüyorlar.

Konuşmasının devamında vatandaşların artık bu işin memleket meselesi olduğunu söyledğini belirten Uncuoğlu; "7 Haziran seçimlerinde nasıl olsa AK Parti kazanır düşüncesiyle sandığa gitmeyen hemşehrilerimizle de karşılaşıyoruz. Duyduğumuz bazı söylemler arasında 'O zaman herhangi bir nedenden dolayı sitem ettik ama şimdi sahip çıkmamız gerekiyor. En büyük görev de bize düşüyor. Bu memleket meselesi, biz tabloyu gördük gereğini yapacağız' gibi cümleler yer alıyor" dedi.

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek AK Parti kadrolarının tüm türkiye genelinde çok iyi bir çalışma grafiği sergileyerek 2002 seçim sonuçlarına yakın bir tablonun çıkabileceğine inandığını söyledi. Öztürk; "Artık aziz milletimiz de durumun farkında ki bu topyekün büyük Türkiye'nin mücadelesidir. Bölgede söz sahibi ve ümmetin son kalesi durumunda olan Türkiye'nin mücadelesidir. 1 Kasım yalnızca bizlerin değil, Myanmar'ın Arakan'ın Gazze'nin, Suriye'nin seçimidir. Bu sorumluluk ile hareket edecek son kalan üç haftayı da var gücümüzle değerlendireceğiz" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cavit Öztürk Ak Parti Erenler Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title