Haberler

Ünal Aysal, Başkent'te Şampiyonluk Balosuna Katıldı

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Başkent'te taraftarların düzenlediği şampiyonluk balosuna katılarak, Sarı-kırmızı taraftarlardan 5 liralık destek istedi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Başkent'te taraftarların düzenlediği şampiyonluk balosuna katılarak, Sarı-kırmızı taraftarlardan 5 liralık destek istedi.

Şampiyonluk Kupası ile birlikte Başkent'e gelen Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, burada kendisini bekleyen Galatasaray taraftarları tarafından coşkuyla karşılandı. Ankara Galatasaraylılar Birliği Derneği (AGS) Gölbaşı Tesisi'nde düzenlenen baloya, Ekonomiden Sorumlu eski Devlet Bakanı Işın Çelebi, Galatasaray Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Başkanvekili Adnan Öztürk, transfer komitesi üyesi Bülent Tulun ile Ankara Galatasaraylılar Birliği Başkanı Kamer Rodoplu ile çok sayıda taraftar katıldı. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Başkent'teki taraftarlara sürpriz yaparak, bu yılın şampiyonluk kupasını da Ankara'ya getirdi. Taraftarlar, Kadıköy Hatırası sloganı yazan bez afişin önüne yerleştirilen şampiyonluk kupası ile gece boyunca bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Aysal, gecenin açılışında yaptığı konuşmada, "Dünü konuşmak için değil yarınları konuşmak için buraya geldik. Kulübümüzün geleceği açısından son derece önemli gelişmeleri, içinde bulunduğumuz değişim sürecini, ortak idealleri, 2020'ye giden yolda hedeflerimizi ve sorumluluklarımızı sizinle paylaşmak istiyorum" diye konuştu.

"AVRUPA'NIN EN GÜÇLÜ KULÜBÜNDEN BİRİ OLMAYI HEDEFLİYORUZ"

"Galatasaray için başarının anlamı bellidir" diyen Aysal, "Kurucularımız bize uluslararası başarıyı değişmez hedefimiz olarak göstermişlerdir. Galatasaray bunun altında bir hedefle yönetilemez. Biz de bu yolu takip ediyoruz. Galatarasay zaten kıtanın en büyük kupasını müzesine götürmüş bir kulüp. Şimdi bu başarıyı yeniden kovalamak ve bunu sürekli kılmak için sahadayız. Net bir şekilde söylüyorum, Galatasaray için koyduğum hedef Avrupa'nın en güçlü, en başarı 10 kulübünden biri olmaktır" ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY İMKANSIZ DİYE BİR ŞEY YOK"

Aysal, Türkiye'nin 2020 Olimpiyatları'nın en güçlü adayı olduğuna dikkat çekerek, "Türkiye'nin böyle bir hedefi olduğu ve bunun için canla başla çalıştığı bir dönemde, ülkenin en büyük spor kulübü olarak bize futboldaki hedeflerimizi diğer branşlara da taşımak gibi zor bir görev düşüyor. Bunlar kolay hedefler değil ancak Galatasaray için imkansız diye bir şey yok" dedi.

"BAŞARI SADECE SAHADA OYNANAN OYUNUN KALİTESİYLE GELMİYOR"

Başkan seçilmeden önce vaat ettiklerini hatırlatan Aysal, "Bu sadece kendime, yönetici arkadaşlarıma güvenle söylenmiş bir iddia değildir. Bu öncelikle Galatasaraylı kardeşlerime güvenerek ortaya konmuş bir iddiadır. Bugün vaatlerimden sadece bir tanesini yerine getirmiş olmaktan mutluluk duyuyorum. Şimdi görevimizin daha zorlu dönemi başlıyor. Bir kulüp için başarı sadece sahada oynanan oyunun kalitesiyle gelmiyor. Bu kaliteyi sağlamak için çok güçlü bir ekonomik yapı, rasyonel bir organizasyon, yarınlara yeni yıldızlar yetiştiren sportif altyapıların kurulması gerekiyor. Bu tek başına Galatasaray yönetiminin başarabileceği kadar kolay bir iş değil. Bu ancak yeryüzündeki 25 milyon Galatasaraylının başarabileceği bir hedef" şeklinde konuştu.

BAŞARIDA SÜREKLİLİĞİN FORMÜLÜ

"Başarıda süreklilik için rasyonel yönetim, mali disiplin, sportif başarı ve Galatasay'ın yükselen markası gerektiğini" ifade eden Aysal, sportif başarıyı "buzdağının suyun üzerindeki görünen bölümüne" benzetti.

Aysal, Galatasaray'ın geleceği açısından çok önemli çalışmalar yürüttüklerini vurgulayarak, "Galatatasaray hızlı bir şekilde mali borçlarından kurtulmaktadır. Bu yıl içinde yarıya indirmeyi hedeflediğimiz 328 milyon dolarlık borç yükümüz gelecek sene bugün yaklaşık üçte bir seviyesine inecek" dedi.

8 aydır üzerinde çalıştıklarını belirttiği, modern yönetime geçiş programının son aşamasına geldiğini belirten Aysal, "Analiz ve planlama tamamlandı, uygulama aşamasındayız. Profesyonel kadrolarımızı kurarak yıl sonundan önce planımızı yüzde 85-90 ölçüsünde hayata geçirmiş olacağız" diye konuştu.

"TARAFTAR KAVRAMINI DEĞİŞTİRMEMİZ GEREKİYOR"

"Kulübümüzü modernleştirme ve güçlendirme çabalarımıza paralel olarak, taraftar kavramını da değiştirmemiz gerekiyor" diyen Aysal, "Avrupa'nın en başarılı 10 takımından biri olmayı hedefliyorsak, amatör branşlarda da büyük başarılar gerçekleştirmek istiyorsak, bu süreçte bize taraftardan öte destekçiler gerekmektedir. Geçen bu zamanlarda devraldığımız sorunlarla bugün geldiğimiz nokta arasında çok büyük fark var. Bu farkı her yıl arttırarak devam ettirmek zorundayız. Bunun için siz enerjik ve yürekli Galatasaraylılardan her konuda destek bekliyoruz. Bu destek Galatasaray forması alıp giymekle sınırlı değil. Öncelikle Galatasaray'ın temsil ettiği değerleri, farkımızı dünyaya anlatmalıyız. İş ve sosyal ilişkilerimizde Galatasaray için var olabilecek fırsatları yakalayıp değerlendirmeli ve bölgemizde yaşayan Galatasaraylıları dernek çatısı altında toplayıp desteğimizi büyütmeliyiz" dedi.

"OLİMPİYAT ŞAMPİYONU İÇİN AYDA 5 LİRA DESTEK"

"İstanbul'un 2020 Olimpiyat hedefine paralel olarak, basketbol, voleybol ve su sporları başta olmak üzere Türkiye'de henüz gelir getirme bakımından dar sınırlar içerisinde olan branşlarımıza özel bir destek vermemiz gerekiyor" diyen Aysal şunları kaydetti: "Bu branşlarda birer olimpiyat şampiyonu yaratmak istemez misiniz? Bunun için ayda 5 liralık bir destek verir misiniz? Bilet önceliği başta olmak üzere tüm Galatasaray ürünlerinde özel indirimler gibi avantajlar sağlayan Galatasaray 2020 Taraftar Kartı'na sahip olabileceksiniz. Galatasaray'a verdiğiniz her destek size fazlasıyla geri dönecektir. Elde edilecek gelirler sadece bu branşlara harcanacak böylelikle futbol gelirlerimizi de sadece futbol için kullanmak gibi bir imkana da ulaşacağız. Değerli Galatasaraylı dostlarım yanlış anlaşılmasın, sizden 5'er lira istemiyorum. Sizden 5'er liralık katkı sağlayacak 1 milyon destekçi istiyorum. 2020 Galatasaray Taraftar kartı yeni bir proje ve önümüzdeki haftalar devreye girecek. Ben Galatasaray'a küçük ve geçici başarılar için gelmedim. Emin olun ki Galatarasalılığımızın layık olduğu büyük başarılar için gece gündüz çalışıyoruz. Her sabaha güne başlarken 'bugün Galatasaray için ne yapabilirim' sorusunu tekrarlayalım."

Öte yandan Aysal'ın, gecede Ekonomiden sorumlu eski bakan Işın Çelebi ile özel olarak görüşmesi ise kameralara yansıdı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Ünal Aysal Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title