Haberler

Ulusoy: Terim'in Yeterliliğini Tartışmam

Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, Yunanistan Maçı Sonrası, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in Sözleşmesinin Ağır Tazminat Maddeleri Nedeniyle Feshedilemediği Yolunda Oluşturulan Spekülasyonların, Tümüyle Gerçek Dışı Olduğunu Söyledi.

Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, Yunanistan maçı sonrası, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in sözleşmesinin ağır tazminat maddeleri nedeniyle feshedilemediği yolunda oluşturulan spekülasyonların, tümüyle gerçek dışı olduğunu söyledi.

Ulusoy, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Fatih Terim'in bilgisi, becerisi, deneyimi ve yeterliliğini hiçbir zaman, hiçbir ortamda tartışma konusu yapmadığını belirterek, şu görüşlere yer verdi:

"Dün olduğu gibi, bugün de kendisine olan güvenim tam. Yunanistan maçının ardından, Fatih Terim'le yol ayrımına gelmek, benim ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımın aklının ucundan dahi geçmedi. Yazılan ya da söylenenlerin tam aksine, sonuna kadar Fatih Terim'in yanında durmak ve destekçisi olmak kararlılığındayız. Bırakın bir basın mensubunu, hiçbir kişiye bu konuda tek kelime dahi etmedim. Sözleşmenin ağır tazminat maddelerini içerdiğine ve bu nedenle hocamızın görevine son veremediğimize dair bana atfen yapılan açıklama, tamamen hayal mahsulü. Kaldı ki o sözleşmede tazminat maddesi hiç yok. Norveç ve Bosna-Hersek ile yapacağımız ve bir anlamda gruptaki kaderimizin belirleneceği maçlar öncesinde, değerli medyamızı duyarlı, sorumlu, sağduyulu ve yapıcı yayınlarla bu sürece katkıda bulunmaya davet ediyorum. Milli takımımızın Avrupa Şampiyonası finallerine medya ve kamuoyunun yaratacağı sinerjiyle gideceğine olan inancımı tekrarlamakta yarar görüyorum."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title