Haberler

Uludağ'da Serdar Ortaç Fırtınası

Kış turizminin gözde merkezlerinden Uludağ’da konser veren pop müziği şarkıcısı Serdar Ortaç, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Kış turizminin gözde merkezlerinden Uludağ'da konser veren pop müziği şarkıcısı Serdar Ortaç, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Ortaç, hayranlarına 'Sakın Evlenmeyin' tavsiyesinde bulundu.

Uludağ Whitefest Gençlik Festivali kapsamında Uludağ Bof Hotel'de sahneye çıkan Serdar Ortaç, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. '2 Deli' şarkısıyla sahneye çıkan Ortaç'a, 2 kadın dansçıda eşlik etti. İki saati aşkın programı süresinde eski ve yeni albümünden şarkılar seslendiren şarkıcı, kendisini izleyen yaklaşık bin kişiyi coşturdu. Ortaç, dansçılarıyla beraber yaptığı dans şovlarıyla da dikkatlerden kaçmazken hayranlarından büyük alkış aldı.

HAYRANLARINA "SAKIN EVLENMEYİN" DEDİ

Müzik, eğlence ve kar tutkunu gençleri Uludağ'da ağırlayan, Türkiye'nin en büyük kış ve gençlik festivali Whitefest 2016'da sahne alan başarılı pop müzik sanatçısı Serdar Ortaç, hareketli şarkıları, dansları ve sahne performansı ile geceye damgasını vurdu. Şarkılarından sonra mola veren Ortaç, hayranlarıyla da sohbet etmeyi ihmal etmedi. Hayranlarına 'Sakın Evlenmeyin' tavsiyesinde bulunan Ortaç, "Arkadaşlar, sakın evlenmeyin. Ben pişman olduğumdan değil, aksine hayatımın en mutlu günlerini yaşıyorum. Ama evlendikten sonra kimseye 'Canım, cicim, balım, hayatım, bebeğim' yok. Ayrıca kızlara dokunmakta yok" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Serdar Ortaç Uludağ Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title