Haberler

Ücretsiz Meslek Edindirme Kursları İlgi Görüyor

Yıldırım Belediyesi ve Yıldırım Halk Eğitim Merkezi İşbirliğiyle Başlatılan Ücretsiz Meslek Edindirme Kursları Büyük İlgi Görüyor.

Yıldırım Belediyesi ve Yıldırım Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle başlatılan ücretsiz meslek edindirme kursları büyük ilgi görüyor.

Yıldırım Belediyesi tarafından 2006 yılında başlatılan ve binlerce Yıldırımlıya meslek edindiren Yıl-Mek herkesin büyük ilgisini görüyor. Kursiyerlerin Barış Manço Kültür Merkezi'nde düzenlediği kültür sanat etkinliğinde, 8 ile 12 yaş arası çocukların tiyatro, halk oyunları ve müzik dinletisi izleyenlerin beğenisini topladı. Özellikle Yıldırım İMKB Kız Meslek Lisesi 3. sınıf öğrencisi Müge Bakacak’ın 'Sol Yanım Acıyor Anne' isimli şiiri dinleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Belediye Başkanı Özgen Keskin, kursiyerleri tebrik edererk, "Yıl-Mek bir çok vatandaşımıza meslek edindirmenin yanı sıra geleceğimizin teminatı çocuklarımızın da boş vakitlerini doğru değerlendirebilecekleri bir yer oldu. İzlediğimiz tüm gösteriler, Yıl-Mek eseridir. Bu işe gönül vermiş hocalarımıza ve çocuklarını teşvik eden velilerimize bu vesileyle teşekkür ediyorum" dedi.

(OMR)

26.01.2008 13:32 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title